ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παράταση δίνει ο ΕΥΔΟΞΟΣ στις δηλώσεις και τη διανομή των συγγραμμάτων, μην ξεχαστείς πάλι!

Όσοι φοιτητές ξεχαστήκατε με τα συγγράμματα, θα έχετε λίγο καιρό ακόμα για να διευθετήσετε το θέμα.

Neopolis Team

17 Δεκεμβρίου, 2019

Την περιμέναμε αυτήν την παράταση να έρθει, καθώς ανακοινώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οπότε όσοι δεν ψηθήκατε ακόμα για τη δήλωση, αυτή τη φορά καλό θα ήταν να το κάνετε.

Όσοι φοιτητές λοιπόν ξεχαστήκατε με το θέμα των συγγραμμάτων και μόλις σας το υπενθυμίσαμε (τα ‘χουμε πάθει κι εμείς, μην αγχώνεστε), θα έχετε λίγο καιρό ακόμα για να διευθετήσετε το θέμα και να δηλώσετε βιβλία, μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εύδοξου, η περίοδος δηλώσεων και διανομής παρατείνεται, με την ημερομηνία της τελευταίας να αλλάζει σε 24 Ιανουαρίου 2020. Οι εν λόγω αλλαγές στις ημερομηνίες ισχύουν και για τη δήλωση-διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η δήλωση συγγραμμάτων οφείλει να συμπίπτει με τη δήλωση των μαθημάτων που θα εξεταστεί ο κάθε φοιτητής στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου. Σε διαφορετική περίπτωση, η υπηρεσία του «Εύδοξου» θα ζητήσει την επιστροφή τους. Αν αυτή δεν πραγματοποιηθεί, ο φοιτητής δε θα μπορέσει να παραλάβει νέα συγγράμματα στο μέλλον.

Τέλος, όσοι φοιτητές έχουν ξεπεράσει το ν+2 έτος σπουδών ή βρίσκονται σε διαδικασία φοίτησης κι απόκτησης δεύτερου πτυχίου, ΔΕΝ δικαιούνται δήλωση-παραλαβή δωρεάν συγγραμμάτων.


Photo by Skitterphoto from Pexels

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET