ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παράταση δίνει ο ΕΥΔΟΞΟΣ, τελευταία ευκαιρία να πάρεις τα συγγράμματα!

Δε σε παίρνουν άλλες αναβολές!

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2023

Ξύπνησες την επομένη των εορτών και θυμήθηκες ότι δεν έκανες ποτέ τη δήλωση των συγγραμμάτων, πόσο μάλλον να τα πάρεις κιόλας; Ο τρόμος κρατάει μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι ο ΕΥΔΟΞΟΣ δίνει πάντα παράταση και άρα δεν τελείωσε τίποτα ακόμα για σένα.

Όντως, μπορεί να μην πρόλαβες την πρώτη διορία, αλλά έχεις άλλη μία ευκαιρία. Μην ξεχαστείς πάλι, γιατί μετά δε θα υπάρχουν πολλοί τρόποι να σωθείς πόσο μάλλον με την εξεταστική να πλησιάζει. Ειδικά αν δεν κράταγες ούτε σημειώσεις όλο το εξάμηνο…

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες, ενημερώνοντας πως η προθεσμία δηλώσεων συγγραμμάτων στον ΕΥΔΟΞΟ παρατείνεται έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, ενώ η διανομή τους τελειώνει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Δεν έχεις περιθώρια για άλλες αναβολές, οπότε μπες τώρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση:

Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 129011/Z1/20-10-2022 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023. Επίσης, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023. Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την υποβολή αιτήσεων προμήθειας-διανομή διδακτικών συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Παρακαλούνται οι Γραμματείες των Τμημάτων των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετεγγραφής προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους μετεγγραφόμενους φοιτητές να προβούν εμπρόθεσμα σε δήλωση διδακτικών συγγραμμάτων.

Τέλος υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-2010 Υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ Β΄957) καθώς καιτης υπ’ αριθ. 125766/Ζ1/28-07-2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2433), για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET