ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 παραλλαγές να δοκιμάσεις και θα σε κάνουν να δεις το ιεραποστολικό με άλλο μάτι!

Θέλει κι αυτό το αλατοπίπερό του!

Mademoisex

9 Ιουλίου, 2020

Shutterstock

Η ιεραποστολική στάση είναι αν μη τι άλλο η πιο γνωστή και δοκιμασμένη από όλες. Είναι σίγουρα αυτή για την οποία είχες ακούσει για πρώτη φορά όταν έμαθες τι πάει να πει σεξ, είναι πιθανώς η στάση με την οποία ξεκίνησες τη σεξουαλική σου ζωή και είναι αυτή που πλέον κάνεις μόνο όταν ψιλοβαριέσαι και δε θέλεις να κοπιάσεις και τόσο. Η αλήθεια είναι πως για τους περισσότερους η συγκεκριμένη στάση παραπέμπει σε «vanilla sex», αυτό που λέω εγώ σεξ ρουτίνας, καθώς επίσης το γεγονός ότι είναι τόσο δημοφιλής, την κάνει και πολύ basic.

Κακώς, όμως, την έχουμε τόσο περιορισμένη και συνυφασμένη με ανιαρές καταστάσεις, γιατί άμα θέλεις μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και κατ’ επέκταση, η αγαπημένη σου όλων. Φτάνει να της ρίξεις το απαραίτητο αλατοπίπερο ώστε να της δώσεις άλλη νοστιμάδα και κάπως έτσι να τη δεις με άλλο μάτι. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της, ικανές να απογειώσουν τόσο εκείνη όσο εσένα και τ@ σύντροφό σου.

Για να μην κάθεσαι να ψάχνεις, βρήκα μερικές πολύ καλές να δοκιμάσεις, που στάνταρ θα δώσουν μία εσάνς αναζωπύρωσης στην κλασική ιεραποστολική στάση:

1 Να το πάμε πιο αργά;

Ίσως και η μοναδική φορά που η φράση αυτή δεν προκαλεί φόβο, αλλά… ευχαρίστηση. Αν υπάρχει ένας λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι με τη συγκεκριμένη στάση, είναι ότι συνήθως την ξεπετάμε του τύπου «άντε να τα κάνουμε γρήγορα, να τελειώνουμε». Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δε μας κάνει αίσθηση… Αντί λοιπόν να βιάζεσαι και να μην ευχαριστιέσαι το σεξ, τι λες να το πας πιο αργά και με σταθερό ρυθμό, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή; Την στιγμή της αναμονής που κοιτάζεστε στα μάτια πριν τη διείσδυση. Το αργό γλίστρημα που θα σας κάνει να αισθάνεστε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Η ιεραποστολική σε slow motion μπορεί να γίνει μακράν πιο απολαυστική και σέξι από τη συνηθισμένη. Για έξτρα διέγερση, μπορείς να τον χαϊδεύεις στο στήθος ή να κρατάς το πρόσωπό του με τα χέρια σου.

2 Θα βάλω και λιπαντικό για να γλιστράει

Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το λιπαντικό, αλλά καλά θα κάνεις να το τιμάς από εδώ και πέρα, όχι μόνο στα προκαταρκτικά, αλλά και στην κυρίως πράξη. Δοκιμάστε να υγράνετε πάρα πολύ καλά και οι δύο τα ευαίσθητα σημεία σας, αλλά και να βάλετε κάποιο λάδι και στο υπόλοιπο σώμα σας, ώστε να γλιστράτε και να είστε πιο απαλοί στις κινήσεις σας. Προφανώς και η φάση σηκώνει πάτωμα με πολλές πετσέτες από κάτω, για να μην τα κάνετε όλα μαντάρα. Η αίσθηση, πίστεψέ με, θα είναι πολύ καλύτερη από το σεξ στο νερό.

3 X – Position

Πέρα από το σημείο G, πλέον θα υπάρχει και η θέση Χ. Για να καλύπτουμε σιγά – σιγά όλη την αλφάβητο με ωραίες ιδέες. Για ελάτε! Η συγκεκριμένη πάντως, δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη καταλαβαίνεις. Πολύ απλά ξαπλώνεις ανάσκελα, ανοίγεις χέρια – πόδια έτσι ώστε να σχηματίζεις ένα Χ (ναι σαν αστερίας εννοώ), ενώ ο σύντροφός σου προσπαθεί να ακολουθήσει με κάποιες μικρές αλλαγές, χωρίς όμως να κολλάει πάνω σου πέρα από το σημείο που μας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο του δίνεις τον απόλυτο χώρο και έλεγχο, ενώ η διείσδυση αποκτά εντονότερη αίσθηση. Έχει τη δυσκολία του, δε λέω, γιατί θα πρέπει να βρείτε μία ισορροπία, αλλά χαλάλι, θα σας το ξεπληρώσει με απόλαυση!

4 Δώσε ύψος

Αυτή η παραλλαγή νομίζω είναι ιδανική να γίνει κάπου που υπάρχει ύψος, όπως στον πάγκο της κουζίνας για παράδειγμα. Τη θέλουμε αυτή τη διαφορά πάντως, ώστε όταν η γυναίκα έρθει στην άκρη του πάγκου, ο άντρας να είναι στο σωστό ύψος για να διεισδύσει. Είναι πολύ απολαυστική παραλλαγή του ιεραποστολικού και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθείτε, αν δεν την έχετε ήδη δοκιμάσει. Η διείσδυση είναι έντονη, έχει ρυθμό και είναι πιο βαθιά από ποτέ εξαιτίας της ιδανικής γωνίας.

5 Το αεροπλανικό

Δεν ξέρω πόση δύναμη διαθέτετε και πώς τα πάτε γενικά με τη γυμναστική, αλλά με τη συγκεκριμένη πιθανόν να πιαστείτε. Δυσκολούτσικη παραλλαγή του ιεραποστολικού, μόνο για τους μερακλήδες της παρέας που το ζουν στα τέρματα. Η γυναίκα πρέπει να κρατηθεί σφιχτά από τους γοφούς του άντρα, καθώς φέρνει τα πόδια της λυγισμένα μέχρι το στήθος, ενώ ο άντρας με τη σειρά του την πιάνει από τους αστραγάλους ενώ διεισδύει. Κι εκεί ξεκινάει το παιχνίδι… Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα πόδια της, να τα λυγίσει, να τα ανοίξει διάπλατα, να τα κρατήσει ευθεία πάνω μέχρι να βρει το σημείο που το απολαμβάνει εκείνη περισσότερο. Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεστε κι εδώ τη διαφορά ύψους. Και καλή τύχη!

6 Lockdown… στα πόδια

Ενώ στην τρίτη παραλλαγή είχαμε χέρια και πόδια ορθάνοιχτα, εδώ απαιτείται να γίνει το ακριβώς αντίθετο. Πόδια εντελώς κλειστά να μην κουνιούνται καθόλου και όποια κίνηση γίνεται, να βοηθιέται κατά βάση από τους γοφούς. Ουσιαστικά μιλάμε για «ποδοκλείδωμα», αν μπορούσε να υπάρξει αντίστοιχη λέξη για το κεφαλοκλείδωμα (βλέπω τα hate comments να έρχονται). Επιπλέον, αποτελεί ιδανική παραλλαγή και για τους τεμπέληδες της παρέας, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κυκλικές κινήσεις για να ελέγχετε τη διείσδυση. Η αίσθηση παρ’ όλα αυτά παραμένει μοναδική.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET