ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

10 παράξενες αλήθειες που δεν ξέρεις αλλά έχουν ενδιαφέρον!

Ζητήματα από τη σύγχρονη αλλά και την προϊστορική εποχή απασχόλησαν τους χρήστες του Reddit οι οποίοι αντάλλαξαν πραγματικά πολύ παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε. Όπως για παράδειγμα τι παράξενο συμβαίνει όταν αναπνέουμε! Διαβάστε δέκα παράξενες αλήθειες που πιθανόν σας διαφεύγουν 1. Όταν ο άνθρωπος αναπνέει από τη μύτη, πάντα εισπνέει περισσότερο […]

Neopolis Team

9 Νοεμβρίου, 2015

Ζητήματα από τη σύγχρονη αλλά και την προϊστορική εποχή απασχόλησαν τους χρήστες του Reddit οι οποίοι αντάλλαξαν πραγματικά πολύ παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε. Όπως για παράδειγμα τι παράξενο συμβαίνει όταν αναπνέουμε!

Διαβάστε δέκα παράξενες αλήθειες που πιθανόν σας διαφεύγουν

1

1. Όταν ο άνθρωπος αναπνέει από τη μύτη, πάντα εισπνέει περισσότερο αέρα από το ένα ρουθούνι σε σχέση με το άλλο. Αυτό γίνεται εναλλάξ κάθε 15 λεπτά.

2

2. H εποχή που έζησε η Κλεοπάτρα είναι πιο κοντά, χρονολογικά, στην προσγείωση των ανθρώπων στο φεγγάρι, παρά στην κατασκευή της πυραμίδας της Γκίζας.

3

3. Κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού τοξοβολίας την πρώτη θέση κατέλαβε μια ομάδα από το Καζακστάν. Την ώρα της βράβευσης όμως, ο εθνικός ύμνος που ακούστηκε δεν ήταν του Καζακστάν αλλά από την ταινία Borat, κατά λάθος.

4

4. Αν φας το συκώτι μιας πολικής αρκούδας θα πεθάνεις. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τόσο πολλή βιταμίνη Α.

5

5. Το μέλι δεν χαλάει. Μπορεί κάποιος να φάει μέλι 3.000 χρόνων.

6

6. Ο εθνικός ύμνος της Ισπανίας δεν έχει στίχους. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο όταν παίζει ο ύμνος της χώρας, πριν από κάποιο αγώνα για παράδειγμα, το κοινό απλώς τραγουδάει «ΟΟΟ».

7

7. Χρειάζονται περίπου 1.200.000 κουνούπια- με το καθένα να τσιμπάει τουλάχιστον από μία φορά- για να ρουφηχθεί ολοκληρωτικά το αίμα ενός ανθρώπου.

8

8. Το έτος 2013 είναι το πρώτο μετά το 1987, στο οποίο όλα τα τέσσερα ψηφία είναι διαφορετικά. Επίσης, και το 1987 και 2013 απέχουν και οι δύο 13 χρόνια από το 2000.

9

9. Οι μπαγκέτες είχαν φτιαχτεί επίτηδες μακριές και τόσο λεπτές, ώστε να μπορούν οι γάλλοι στρατιώτες να τις αποθηκεύουν στις τσέπες των παντελονιών τους.

10

10.  Εάν μπορούσε κανείς να εξορύξει όλο το χρυσό από τον πυρήνα της γης, θα μπορούσε με αυτό να καλύψει όλη την επιφάνεια της γης, με το στρώμα του χρυσού να φτάνει ως και τα γόνατα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET