ΕΛΛΑΔΑ

Απειλή για βόμβα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς!

Τηλεφώνημα το πρωί της Παρασκευής, 27/11/2015, είχε η εφημερίδα «Η Αυγή», την οποία άγνωστοι πληροφόρησαν για ύπαρξη βόμβας σε κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την προειδοποίηση πως θα εκραγεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η πληροφορία διαδόθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός πανικός στον χώρο του Πανεπιστημίου, από φοιτητές και υπαλλήλους. Άμεσα κατέφθασαν άντρες […]

Neopolis Team

27 Νοεμβρίου, 2015

Τηλεφώνημα το πρωί της Παρασκευής, 27/11/2015, είχε η εφημερίδα «Η Αυγή», την οποία άγνωστοι πληροφόρησαν για ύπαρξη βόμβας σε κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την προειδοποίηση πως θα εκραγεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η πληροφορία διαδόθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός πανικός στον χώρο του Πανεπιστημίου, από φοιτητές και υπαλλήλους.

Άμεσα κατέφθασαν άντρες της ασφάλειας και ειδικότερα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών οι οποίοι αφού απομάκρυναν φοιτητές και υπαλλήλους ξεκίνησαν να ερευνούν τα κτίρια του Ιδρύματος.

Μετά από αρκετή ώρα κι ενδελεχή έρευνα σε κάθε πιθανό σημείο όπου θα μπορούσε να είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, οι άνθρωποι της αστυνομίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για φάρσα.

Πάντως, εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο, η ανακούφιση όλων μετά από την ανακοίνωση της λέξης «φάρσα» μοιάζει απέραντη!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET