Μουσική

Η Παπαρίζου μας χαρίζει το νέο χιτακι του κορων… εε καλοκαιριού, το χορεύουμε ήδη!

Δεν ξεκολλάει λέμε!

Έτσι γίνεται το σωστό comeback στο σχολείο ύστερα από τόσους μήνες.

Δεν ξέρω αν έχετε προλάβει να ακούσετε τη νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου σε συνεργασία με το Dettol, κι αν όχι, τρέξτε να το κάνετε. Χωρίς να θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, πολύ πιθανό να πρόκειται για το καυτό χιτάκι του φετινού καλοκαιριού, που μας έχει σφηνώσει ήδη στο μυαλό (δεν ξεκολλάει λέμε) και πάει κατευθείαν για επιτυχία στα μπιτσόμπαρα. Εντάξει, μπορεί και όχι.

Κάποιος θα έλεγε ότι είναι ένα παιδικό τραγουδάκι που απευθύνεται στους μικρούς μαθητές που μόλις επέστρεψαν στα θρανία, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Το ‘Baby Shark’ δηλαδή, τι καλύτερο είχε κι έγινε παγκόσμιο φαινόμενο; Τίποτα. Ασυζητητί, το «Καθαρά τα δυο μου χέρια τα κρατώ» δια στόματος της τραγουδίστριας που μας χάρισε τη νίκη στην Eurovision είναι κλάσεις ανώτερο για πολλούς λόγους.

Κάπως έτσι λοιπόν, ανάμεσα στα διάφορα κριντζ σποτάκια και διαφημίσεις που πέρασαν από πέρσι για να μας πείσουν για τη σημασία των καθαρών χεριών αλλά και του «Μένουμε Σπίτι», ήρθε κι αυτή η κομματάρα να ξεχωρίσει. Η Έλενα της καρδιάς μας βάζει τα γυαλιά στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δείχνει πώς γίνεται το τίμιο προμόσιον της υγιεινής εν μέσω πανδημίας, που θα πιάσει μεγάλους και μικρούς. Προσωπικά, πρέπει να είπα το ρεφρέν και στον ύπνο μου. 

Η ιστορία άλλωστε, έχει αποδείξει πως οτιδήποτε συνοδεύεται από μουσική και στίχο έχει παραπάνω πιθανότητες να γίνει viral, οπότε douze points Έλενα και Dettol. Θυμίζει λίγο τη φάση με το «Πουλάκι Τσίου» και το «Θα ‘μαι καλό παιδί» (nostalgia alert), τότε που ήμασταν εμείς μικρά και ήταν η στιγμή μας να λάμψουμε και να κάνουμε χαμούλη. Κάτι παρόμοιο παίζει κι εδώ, μόνο που εκτός από στίχο που μένει, υπερτερεί και χάρη της Έλενας Παπαρίζου σε ρόλο δασκάλας.

Μαθαίνουμε και το κουπλέ λοιπόν και είμαστε έτοιμοι για καλοκαιράκι.

Υ.Γ. Ξέραμε ότι δε θα μας απογοητεύσεις ούτε φέτος Έλενα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βγάζεις κάτι καλό.

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET