ΕΛΛΑΔΑ

Με μουσικές από τον κινηματόγραφο υποδέχεται τη σημερινή Πανσέληνο η Αθήνα!

Αν θες να κάνεις κάτι πρωτότυπο σήμερα με αφορμή την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Πάρε την σχέση σου απ’το χέρι και πηγαίνετε στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Εκεί, η Φιλαρμονική Αθηνών θα […]

Neopolis Team

6 Σεπτεμβρίου, 2017

Αν θες να κάνεις κάτι πρωτότυπο σήμερα με αφορμή την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Πάρε την σχέση σου απ’το χέρι και πηγαίνετε στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Εκεί, η Φιλαρμονική Αθηνών θα ταξιδέψει τους λάτρεις της 7ης τέχνης με ένα πλούσιο πρόγραμμα από τον ελληνικό, αλλά και τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ένα πολύ ρομαντικό βράδυ.

Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα γίνεται από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας από τις 19:00 και θα είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διατίθενται κατά την αποδοχή του κοινού στο χώρο. Ο μέγιστος αριθμός χωρητικότητας ανέρχεται στα 1500 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET