Τιβί

Πόσα να αντέξουμε | Πάνος και Στέλλα αποκτούν τη δική τους εκπομπή!

Να ξέρετε εκεί στον ΣΚΑΪ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΕΙΟ αυτό που κάνετε.  Μόλις την περασμένη Παρασκευή το Power of Love έριξε αυλαία, αναδεικνύνοντας τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη νικητές, και πριν καλά καλά νιώσουμε την απουσία τους (έλα, υπερβολή) να σου ξανά στους τηλεοπτικές μας δέκτες. Αυτή τη φορά μάλιστα από τη θέση […]

Δήμητρα Πραντάλου

5 Ιουλίου, 2018

Να ξέρετε εκεί στον ΣΚΑΪ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΕΙΟ αυτό που κάνετε. 

Μόλις την περασμένη Παρασκευή το Power of Love έριξε αυλαία, αναδεικνύνοντας τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη νικητές, και πριν καλά καλά νιώσουμε την απουσία τους (έλα, υπερβολή) να σου ξανά στους τηλεοπτικές μας δέκτες. Αυτή τη φορά μάλιστα από τη θέση των παρουσιαστών.

Ναι, ναι, ναι πολύ καλά διάβασες! 

Ο Πάνος και η Στέλλα μαζί με το έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας, ανοίγουν και νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Συγκεκριμένα, τα στελέχη του καναλιού τους επέλεξαν για την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού δράσης που ετοιμάζεται να βγει σύντομα στον αέρα.

Εντωμεταξύ, η ονομασία του εν λόγω παιχνιδιού είναι κάπως τραγελαφική, αφού θα λέγεται “Σκάσε και Κολύμπα”! Η πρεμιέρα δε, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, πιο άμεσα δε γίνεται δηλαδή, ενώ θα προβάλλεται καθημερινά στις 22:15 παίρνοντας τη θέση του Survivor.

Να σημειωθεί ότι πριν από αυτό, προβάλλεται το “My Man Can”. Έχει πήξει ο τηλεθεατής στα ριάλιτι…

Στο  “Σκάσε και Κολύμπα”  θα διαγωνίζονται δύο 7μελείς ομάδες, διαφορετικές κάθε εβδομάδα, ενώ ο αρχηγός τους θα είναι ένας celebrity.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπογραφές είναι θέμα χρόνου να πέσουν αφού το ζευγάρι του Power of Love είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην παρουσίαση.

Εν κατακλείδι, το πρότυπο του νέου που θέλει να δημιουργήσει η τηλεόραση, είναι να παίρνει μέρος στη κάθε μαλακία που θέλει να λέγεται ριάλιτι, να παίρνει την κατάλληλη δημοσιότητα μέσα από ένα πλαστό χαρακτήρα και αν είναι τυχερός να βρεθεί σε πάνελ ή ακομα και στη παρουσίαση εκπομπής.

Well done, ΣΚΑΪ!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET