ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διάκριση για ένα ακόμη ελληνικό Πανεπιστήμιο | Στην 4η θέση στα καλύτερα του κόσμου!

Μπορεί τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας να μην συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου, εξακολουθούν όμως να είναι ανταγωνιστικά. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι καλές θέσεις που λαμβάνουν στις παγκόσμιες κατατάξεις. Μετά λοιπόν τις διακρίσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ήρθε η σειρά του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να ξεχωρίσει! Σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσε […]

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2017

Μπορεί τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας να μην συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου, εξακολουθούν όμως να είναι ανταγωνιστικά. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι καλές θέσεις που λαμβάνουν στις παγκόσμιες κατατάξεις.

Μετά λοιπόν τις διακρίσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ήρθε η σειρά του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να ξεχωρίσει!

Σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσε το Κέντρο Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων, το ελληνικό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στα χίλια καλύτερα του κόσμου και κατέλαβε την τέταρτη θέση μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ.

Το Κέντρο Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων μετρά την ποιότητα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των φοιτητών, καθώς και το κύρος των μελών ΔΕΠ και την ποιότητα της έρευνάς τους χωρίς να στηρίζεται σε έρευνες και δεδομένα του κάθε πανεπιστημίου.

Ευχάριστη είδηση και σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET