ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε κατάληψη βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Κρήτης | Διαβάστε τις λεπτομέρειες!

Μόλις χθες ενημερωθήκατε για την Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζονται με το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, να μπαίνει στον χορό των καταλήψεων! Μετά από Γενική Συνέλευση των φοιτητών, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το πλαίσιο που ήθελε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου να μην ανοίγουν τουλάχιστον μέχρι και […]

Neopolis Team

22 Οκτωβρίου, 2015

Μόλις χθες ενημερωθήκατε για την Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζονται με το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, να μπαίνει στον χορό των καταλήψεων!

Μετά από Γενική Συνέλευση των φοιτητών, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το πλαίσιο που ήθελε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου να μην ανοίγουν τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, ημέρα όπου θα γίνει το παγκρήτιο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου να συμμετέχουν ενεργά. Με το τέλος του συλλαλητηρίου θα διενεργηθεί νέα Γενική Συνέλευση όπου θα παρθεί η απόφαση για συνέχιση ή μη της κατάληψης.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης διεκδικούν δωρεάν σίτιση, στέγαση αλλά και μετακίνηση από και προς τη σχολή. Επίσης, επιθυμούν την κατάργηση του νόμου ΔΙαμαντοπούλου για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ προσπαθούν να επαναφέρουν τις κρατικές επιχορηγήσεις των ερευνητικών προγραμμάτων με τα οποία ασχολείται το Ίδρυμα.

Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι. Μέχρι τότε όμως, περιμένουμε τη δική σας άποψη:

 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET