ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Οι Ημέρες Καριέρας επιστρέφουν και συνδέουν τους φοιτητές με την αγορά εργασίας!

Η ευκαιρία σου να «χωθείς» στον επαγγελματικό χώρο!

Neopolis Team

28 Απριλίου, 2022

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής, καταλαβαίνεις πως τη μεγαλύτερη αξία την έχουν οι δραστηριότητες στις οποίες θα συμμετάσχεις, οι ευκαιρίες που θα αρπάξεις και οι διασυνδέσεις που θα κάνεις με ανθρώπους και εταιρείες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία σου. Με πιο απλά λόγια, οι εξεταστικές και τα περασμένα μαθήματα δεν αρκούν για να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από την ακαδημαϊκή εμπειρία.

Οι «Ημέρες Καριέρας 2022» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων λοιπόν, είναι η ιδανική αφορμή για φοιτητές κι απόφοιτους του, να γνωρίσουν τον κόσμο ελληνικών και διεθνών εταιρειών, ερχόμενοι σε επαφή με εκπροσώπους και στελέχη επιλογής προσωπικού.

 

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας και τη διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών. Όπως αναφέρει στην πρόσκληση συμμετοχής το Ίδρυμα:

Πάνω από 50 επιχειρήσεις θα συμμετέχουν διαδικτυακά στις 19 & 20 Μαΐου 2022 στην εκδήλωση, προσφέροντας ανοιχτές θέσεις εργασίας ή/και πρακτικής άσκησης.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία για:

  • να γνωρίσετε τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό,
  • να αντλήσετε ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων,
  • να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης,
  • να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων,
  • να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες
  • να διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας

Στο διήμερο των «Ημερών Καριέρας» θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εταιρικές παρουσιάσεις (20 min/επιχείρηση) και την ανάπτυξη θεμάτων σταδιοδρομίας από καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων και να γνωρίσετε τον κόσμο της αγοράς εργασίας του 2022 και τις απαιτήσεις του.

Προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στις «Ημέρες Καριέρας 2022» είναι οι εξής:

  • να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση μέχρι τις 15/05/2022 κάνοντας εγγραφή στο link https://forms.gle/wyXfs7eM3RhmY5Uj7
  • αν σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, θα πρέπει να ετοιμάστε το βιογραφικό σας σημείωμα και να το επισυνάψετε σε αρχείο pdf (όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμό σας π.χ. Gianopoulos Christos) στη φόρμα συμμετοχής σας
  •  να ενημερωθείτε προσεκτικά για το προφίλ των επιχειρήσεων που παίρνουν μέρος στην εκδήλωση (τόσο από το ιστότοπο της εκδήλωσης, όσο και από τον ιστότοπο της ίδιας της επιχείρησης), καθώς και για το προφίλ συνεργάτη που αναζητούν
  •  να αποδεχτείτε τους όρους για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων και για την προώθηση του βιογραφικού σας σημειώματος στις επιχειρήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου θα αναρτηθεί στον ιστότοπο: https://careerdays.dasta.uoi.gr

Συμμετέχουσες επιχειρήσεις: https://careerdays.dasta.uoi.gr/συμμετέχουσες-επιχειρήσεις/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/654452605630293?ref=newsfeed

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET