ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δείτε ποια Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιού.

Έντονη είναι η χιονόπτωση τις τελεύταιες ώρες στην Αθήνα, με αποτέλεσμα πλήθος πανεπιστημιακών ιδρυμάτων να παραμείνου κλειστα είτε για ολόκληρη τη μέρα ή για λίγες ώρες. Παρακάτω δείτε τι ισχύει για κάθε πανεπιστήμιο: Πάντειο Πανεπιστήμιο Δεν θα γίνουν σήμερα μαθήματα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, λόγω καιρικών συνθηκών της χιονόπτωσης. Αυτό ανακοινώθηκε από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου. […]

Default avatar

Guest Author

10 Ιανουαρίου, 2017

Έντονη είναι η χιονόπτωση τις τελεύταιες ώρες στην Αθήνα, με αποτέλεσμα πλήθος πανεπιστημιακών ιδρυμάτων να παραμείνου κλειστα είτε για ολόκληρη τη μέρα ή για λίγες ώρες.

Παρακάτω δείτε τι ισχύει για κάθε πανεπιστήμιο:

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Δεν θα γίνουν σήμερα μαθήματα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, λόγω καιρικών συνθηκών της χιονόπτωσης.

Αυτό ανακοινώθηκε από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου.

ΕΚΠΑ

Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα λειτουργήσει με βάσει τις αποφάσεις των Κοσμητειών , δεδομένου ότι οι σχολές είναι διάσπαρτες σε διάφορες περιοχές της  Αθήνας, όπως Αθήνα, Ζωγράφου και Δάφνη.

Αυτό  σημαίνει ότι οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των τμημάτων τους για να ενημερωθούν.

Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ

Η Φιλοσοφική Σχολή αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνει κλειστή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σχολή Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ

Από Κοσμήτορα Σ.Θ.Ε., Καθηγητή Κων. Βαρώτσο

Εξαιτίας της χιονόπτωσης, του προβλεπόμενου παγετού και κατά συνέπεια της δυσκολίας πρόσβασης στην Πανεπιστημιούπολη αύριο το πρωί, ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται οι αυριανές (10/01/2017) παραδόσεις και τα εργαστήρια.

Νομική Σχολή ΕΚΠΑ

Αναβολή μαθήματος Εκκλησιαστικό Δίκαιο -(10.1.2017)

Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι το μάθημα του «Εκκλησιαστικού Δικαίου» της 10.1.2017 αναβάλλεταιεκτάκτως για την Παρασκευή 13.1.2017 και ώρα 15.00-17.00 στην αίθουσα Α´ Μαθηματικών.

ΕΜΠ: Αναστολή εκπαιδευτικού έργου

Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και λαμβάνοντας υπόψη το άρθ. 8, παρ.18 του Ν.4009/11 όπως ισχύει, αποφασίζεται η αναστολή του εκπαιδευτικού έργου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, κατά την περίοδο 8.30-12.30.

Παρακαλούνται οι κ. Κοσμήτορες να ενημερώσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα μέλη των Σχολών τους και να φροντίσουν για την αναπλήρωση του διδακτικού Έργου.

Σε ότι αφορά στις διοικητικές υπηρεσίες παρακαλούνται οι Διευθύνσεις να προσαρμόσουν κατά  την  ημέρα  αυτή  τις  δραστηριότητες  λόγω  τυχόν  καθυστερημένων  αφίξεων  των διοικητικών υπαλλήλων για τους παραπάνω λόγους.

ΟΠΑ:Μη διεξαγωγή των προπτυχιακών μαθημάτων στη χρονική ζώνη 9πμ-11πμ

Αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, κατά τη χρονική ζώνη 9 πμ-11 πμ  στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , δε θα διεξαχθούν τα προπτυχιακά μαθήματα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παν.Πελοποννήσου: Κλειστή η Πρυτανεία και η Σχολή Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης, κλειστή θα παραμείνει η Πρυτανεία και η Σχολή Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  στην Τρίπολη την Τρίτη 10-01-2017.

Παν. Πειραιώς: Αναστολή λειτουργίας σε ένδειξη πένθους

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα αναστείλει τη λειτουργία του σε ένδειξη πένθους για την αιφνίδια απώλεια του πρώην Πρύτανη και Ομότιμου Καθηγητή Σωτηρίου Καρβούνη.

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

Δημ.Παν. Θράκης: Aναστολή του εκπαιδευτικού έργου μέχρι και την Τετάρτη

Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 8 παρ. 18 του ν.4009/2011 «αρμοδιότητες του Πρύτανη»,αποφάσισε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, την αναστολή του εκπαιδευτικού έργου από την Δευτέρα 9 έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Tα Τμήματα του Δ.Π.Θ. θα φροντίσουν για την αναπλήρωση του διδακτικού έργου.

Κλειστό θα παραμείνει και αύριο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, οι οποίες έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα τη Βόρεια Ελλάδα, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να παραμείνει κλειστό σήμερα (Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017).

Καταβλήθηκαν σύντονες και συστηματικές προσπάθειες για την αποκατάσταση του συστήματος, αλλά αυτό επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το Πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, Τρίτη.  Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες.

Για την πορεία αποκατάστασης η πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιδρύματος θα ενημερώνεται καθημερινά.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σήμερα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές λειτουργίες σήμερα και αύριο

Λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών οι εκπαιδευτικές λειτουργίες του Ιδρύματος (μαθήματα, εξετάσεις) αναστέλλονται για τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Οι νέες ημερομηνίες, ώρες και αίθουσες των εξετάσεων για τα μαθήματα των δύο ημερών θα ανακοινωθούν από τα Τμήματα.

ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Αναστολή εκπαιδευτικών διαδικασιών και αύριο Τρίτη

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙΘ αποφάσισε την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών από 09-01-2017 έως και 10-01-2017.

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας: Δεν θα γίνουν αύριο μαθήματα

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες, Κιλκίς και Κατερίνη, δε θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Δρ. Δημήτριος Πασχαλούδης

Κανονικά η λειτουργία του ΤΕΙ Κρήτης από αύριο Τρίτη

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνεται ότι από αύριο, Τρίτη 10.1.2017, στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Τμήματά του στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην Ιεράπετρα, οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και οι διοικητικές λειτουργίες θα διεξάγονται κανονικά.

O Πρόεδρος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης
Καθ. Ευάγγελος Καπετανάκης

Κλειστή η ΑΣΠΑΙΤΕ

Κλειστή θα παραμείνει η ΑΣΠΑΙΤΕ σήμερα 10 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αυτό ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Ανοικτό το ΤΕΙ Αθήνας

Το ΤΕΙ Αθήνας είναι ανοικτό.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET