fbpx

«Ή Πανελλήνιες ή Bootcamp» φαίνεται να είπε το GNTM σε παίκτρια, τελικά την έκοψαν!


Μόλις φτάσαμε στην πρώτη δοκιμασία του bootcamp του GNTM και ήδη ύστερα από κάθε επεισόδιο εμφανίζονται παράπονα σχετικά με την παραγωγή, τους κριτές και τις κοπέλες. Η διαδρομή μέχρι το τέλος δηλαδή θα ‘ναι μεγάλη και θα έχει πολύ ψωμί…

Αυτή τη φορά, το λόγο πήρε η Άννα Μαρία Λουκουκίδη, μιλώντας για τα backstage του επεισοδίου που είδαμε την Τρίτη.

Αρχικά, η ίδια δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM (παρατηρούμε πως είναι ένα κοινό στοιχείο αυτό), παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής για τη Χαλκίδα, απ’ όπου και είναι. Ωστόσο, όλη κι όλη της η στεναχώρια δεν κράτησε 2-3 ώρες (όπως θα λεγε και η Καιτούλα). Αφού πέρασαν κάποιοι μήνες από τότε που γυρίστηκε το επεισόδιο, η Άννα Μαρία βγήκε να πει δυο κουβέντες για το τι εστί Τζι Εν Τι Εμ.

View this post on Instagram

•| ????? ??? ??? ?? ??? ??? ??? ??? |•

A post shared by Anna-Maria Loukoukidis (@loukoukidh_) on

Το κατά τ’ άλλα ωραίο σκηνικό που στήθηκε στο Ρουφ, δεν ήταν το ίδιο διασκεδαστικό για όλες τις διαγωνιζόμενες. Άλλες έκαναν την πασαρέλα που τους έδωσε το εισιτήριο για το σπίτι, ενώ άλλες τις παρουσίασε ανέτοιμες στους κριτές. Εκτός αυτού όμως, όπως λέει και η 18χρονη Άννα Μαρία, «Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά δέκα ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε.»

Η ίδια βέβαια αντιμετώπισε κι άλλες δυσκολίες, καθώς εκείνη τη μέρα έδινε το τελευταίο μάθημα των Πανελληνίων.

Ένα πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι όταν έγινε το επεισόδιο του Bootcamp, εγώ έδινα το τελευταίο μάθημα πανελληνίων και είχα ζητήσει να πάω στις 10 στα γυρίσματα και δεν μου το επέτρεψαν.

«Στις 5 το πρωί ξεκίνησα από Χαλκίδα για Αθήνα και, μετά γύρισα στη Χαλκίδα για να δώσω το τελευταίο μάθημα και στις 10 γύρισα πάλι στην Αθήνα. Για μένα ήτανε πάρα πολύ βάναυσο και δεν το σεβάστηκαν.»

Η παραγωγή αντί να τη διευκολύνει κατά κάποιον τρόπο, την έφερε αντιμέτωπη με το δίλημμα «Πανελλήνιες ή Bootcamp». Τελικά μπήκε στη μέση η κέρα Βίκυ και διευθέτησε το θέμα.

Εκτός όμως από τα δρομολόγια τα οποία αναγκάστηκε να κάνει, κάτι ακόμα που δεν εκτιμήθηκε από τους κριτές ήταν η απώλεια βάρους. Βασικά, η πολύ γρήγορη κι απότομη απώλεια βάρους. Περνώντας από τις οντισιόν ως pluz size μοντέλο, η Άννα Μαρία εμφανίστηκε στο bootcamp αδυνατισμένη κατά 10 κιλά.

Μέσα σε διάστημα 15 ημερών, κατάφερε να χάσει τόσο μεγάλο βάρος, για το οποίο είπε χαρακτηριστικά:

Τα κιλά τα έχασα, γιατί μου είπε ο κύριος Μπράτης πως αν τα χάσω μπορώ να πάω ψηλά. Οπότε πείσμωσα και έβαλα στόχο να χάσω κάποια κιλά. Και έχασα 10 κιλά σε 15 ημέρες. Δεν είχα στερήσεις. Είχα πάθει κάτι με το στομάχι μου και τα έχασα γρήγορα. Ό,τι έτρωγα το έβγαζα για δυο εβδομάδες. Ήταν ψυχοσωματικό από το άγχος.

Κι όλα αυτά λοιπόν, φαίνεται πως πήγαν στράφι, καθώς εν τέλει κόπηκε λόγω ηλικίας, καθώς δεν είχε κλείσει τα 18. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET