ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μύστης βλέπει στον ύπνο του ότι θα πέσει «Ιστορία» στην Έκθεση, είχε χάρισμα!

Με τέτοιο χάρισμα, τι να τις κάνεις τις Πανελλήνιες;

Neopolis Team

6 Ιουνίου, 2022

Κάθε χρόνο οι υποψήφιοι των Πανελληνίων, μαζί με έναν καλό βαθμό στο εξεταζόμενο μάθημα, επιδιώκουν και τα 5 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν. Είναι κάτι σαν παράδοση πλέον, με πρωτεργάτη τον «Πανωλεθρία».

Μάλλον φταίει η ένταση της στιγμής και βγαίνοντας από την αίθουσα, η γλώσσα πάει ροδάνι για κάποιους (μαντεύουμε ότι στην Έκθεση χτυπάνε καλό βαθμό).

Τέλος πάντων, τον φετινό τίτλο του viral μαθητή θα τον δώσουμε στην αρσενική μαντάμ Ζαΐρα των Πανελληνίων, που αν θέλει μπορούμε να κανονίσουμε για κάνα καφεδάκι μέσα στο ΣΚ. Δε θα τον κουράσουμε πολύ. Απλά να μας δώσει 5 τυχαία νούμερα από το 1 μέχρι το 45.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τη νύχτα πριν την εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας είδε στον ύπνο του ότι θα πέσει ιστορία στην Έκθεση και όλοι ξέρουμε πώς πήγε αυτό.

Το βράδυ που κοιμόμουνα, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σ’ ένα τροπικό νησί, βουτάω μέσα στη θάλασσα και με το που βγαίνω μοιράζουν τα θέματα. Κοιτάω το θέμα και γράφει πάνω ιστορία. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη μάνα μου ‘ιστορία θα πέσει’. Πάω στο σχολείο το λέω στα παιδιά. Βλέπω, ανοίγω και βλέπω το θέμα «γιατί μαθαίνουμε ιστορία». Άρχισα να χτυπιέμαι. Τώρα μιλάω με τους φίλους μου και μου λένε «πώς το έκανες;». Μάλλον είμαι κάποιου είδους μάντης, δεν ξέρω…


Λίγο πιο πέρα συναντάμε και τον φέιμους γύπα της Μυτιλήνης, ο οποίος εκεί ανάμεσα στην κουβέντα για τα θέματα της Έκθεσης προσπάθησε να ρίξει το shot του με την επιμελήτρια, και μας έδωσε τροφή για σκέψη: Τελικά το να έχεις ωραίο/α επιτηρητή/επιτηρήτρια στις Πανελλήνιες είναι ευχή ή κατάρα; Η δική του απάντηση είναι ξεκάθαρη νομίζω.

Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώΕυελπιστώ τη Δευτέρα να την ξαναδώ.


Με τη σειρά μας να ευχηθούμε όνειρα γλυκά στον πρώτο υποψήφιο και καλή τύχη στις εξετάσεις και στο καμάκι του δεύτερου. Ελπίζουμε να την ξαναείδε σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Έχουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών και των βάσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET