ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Οι δίδυμες από την Πάτρα που έγραψαν ακριβώς τα ίδια μόρια!

Mind: Blown 🤯

Neopolis Team

2 Ιουλίου, 2024

Η αγωνία για τις Πανελλήνιες είναι διπλή σε ένα σπίτι, όταν προετοιμάζονται για αυτές δύο παιδιά ταυτόχρονα. Δύο ξεχωριστοί χαρακτήρες, με τις δικές του προτιμήσεις ο καθένας (ίδιες ή και διαφορετικές), άλλες δυνατότητες και στόχους, που ετοιμάζονται για τις εξετάσεις εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ένα επίσης σημαντικό σενάριο που πρέπει να ληφθεί υπόψιν σε αυτή την περίπτωση, είναι το ένα παιδί να πιάσει τη σχολή επιλογής του και το άλλο όχι. Είναι μια λεπτή κατάσταση και η διαχείρισή της ιδιαίτερη.

Για καλή της τύχη, η οικογένεια των δίδυμων αδερφών από την Πάτρα, δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει αυτό το σενάριο. Η Αγγελική και η Αδαμαντία Θεοδωροπούλου, σαν σωστές δίδυμες που είναι μαζί σε όλα – από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής τους – μοιράστηκαν τόσο τον δρόμο προς την επιτυχία στις Πανελλήνιες όσο και την επίτευξή της.

Ναι αλλά η περίπτωσή τους γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη… άκυρο, MINDBLOWING θέλαμε να πούμε, αφού δεν συγκέντρωσαν περίπου τα ίδια μόρια, αλλά ακριβώς τα ίδια!

Όπως διαβάζουμε στο thebest.gr, οι μαθήτριες του Λυκείου Καστριτσίου κατάφεραν κάτι που ούτε με προσπάθεια δε γίνεται (πόσο μάλλον τυχαία), γράφοντας 17.350 μόρια ακριβώς. Οι ίδιες περιέγραψαν τη στιγμή που είδαν τους βαθμούς τους «πολύ περίεργη, αλλά ταυτόχρονα πολύ πολύ ωραία».

Στο σημείο αυτό πια, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από το να επιλέξουν την ίδια σχολή, διότι η μοίρα έχει ξεκαθαρίσει ότι τις θέλει αχώριστες. Η πρώτη επιλογή τους λοιπόν, είναι το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Αδαμαντία δηλώνει για αυτό:

Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξ΄αρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε.

Όσο για τη διάρκεια της χρονιάς των Πανελληνίων και πώς διαμορφωνόταν το διάβασμά τους, η Αγγελική σημειώνει ότι:

«Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε στο να μην αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο».

Στο μεταξύ, του χρόνου θα δώσουν τα επίσης δίδυμα αδέρφια της Αγγελικής και της Αδαμαντίας: ο Νίκος και ο Γιώργος. Ανυπομονούμε η περίπτωσή τους να γίνει επίσης viral για έναν τόσο αξιοπερίεργο και καλό λόγο.

Διάβασε κι αυτό

Πανελλήνιες: Μαθήτρια έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική παρά την αρχική της φρίκη με τα θέματα!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET