ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πανελλήνιες 2024: Δύο νέα τμήματα κάνουν την είσοδό τους στο Μηχανογραφικό!

Οι επιλογές αυξήθηκαν κατά δύο.

Neopolis Team

11 Απριλίου, 2024

Το Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σε mood αλλαγών αυτό το διάστημα, και μία από αυτές είναι η προσθήκη τμημάτων σε δύο πανεπιστήμια. Παράλληλα, αυξήθηκαν και τα τμήματα που προσφέρουν integrated master, αλλαγές στο εκπαιδευτικό τοπίο που θα μπορέσουν να λάβουν υπόψιν τους οι φετινοί υποψήφιοι όταν θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους.

Με τις Πανελλήνιες να πλησιάζουν λοιπόν, ο Υπ. Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, αποφάσισε μεταξύ άλλων την προσθήκη δύο νέων τμημάτων στο ΔΠΘ και στη ΣΜΥΑ, και είναι τα εξής:

 ΔΠΘ: Τμήμα Ψυχολογίας (Διδυμότειχο). Το τμήμα θα είναι προσβάσιμο στους υποψήφιους για τις Πανελλήνιες 2024 μέσα από Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών.

 ΣΜΥΑ: Νέο τμήμα στο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)-Κατεύθυνση Επιχειρησιακής Υποστήριξης-Ραδιοναυτίλοι.

Επίσης, από τις φετινές Πανελλήνιες, στο Μηχανογραφικό και συγκεκριμένα στο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών, το τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών (Ρέθυμνο) του Πανεπιστημίου Κρήτης αντικαθίσταται σε τμήμα Φιλοσοφίας.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET