ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2021: Ο πιο yolo υποψήφιος φέτος πήγε να γράψει Χημεία και έγραφαν… Ιστορία!

Δεν τον πολυενδιαφέρει κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Neopolis Team

24 Ιουνίου, 2021

Ωραίο πράγμα οι Πανελλήνιες για εμάς που δε δίνουμε. Κάθε χρόνο θα βγει κι από ένα φρούτο να πει την ατάκα της χρονιάς, διεκδικώντας τον τίτλο του «πιο yolo υποψήφιου». Ντάξει, τον «πανωλεθρία» δεν τον ξεπερνάει κανείς. Άντε να δεχτούμε και τον «δε με πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας», αλλά από εκεί και πέρα υποψιαζόμαστε πως οι μαθητές που έγιναν viral το κατάφεραν ύστερα από προσπάθεια. No offense, αλλά ήταν και λίγο κόπιες.

Φέτος λοιπόν, καταφέραμε να ξαναζήσουμε το γνήσιο ανεπιτήδευτο yoloness που μας αρέσει να βλέπουμε αυτήν την εποχή, από έναν υποψήφιο της Καλαμάτας. Κάπου εδώ να πούμε πως η συγκεκριμένη πόλη (χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μας στο πώς και το γιατί), βγάζει πολύ χαλαρά παιδιά, αφού μας έχει χαρίσει ξανά μετα-πανελληνιακές δηλώσεις τέτοιου τύπου. Δεν αγχώ εκεί οι νέοι και καλά κάνουν.

Ο φετινός ήρωας των εξετάσεων λοιπόν, είναι ένας Καλαματιανός μαθητής, που πραγματικά έμπλεξε τα μπούτια του με το πρόγραμμα, αλλά στην κάμερα φάνηκε υπερβολικά άνετος για να κάτσει να σκάσει. Και λέμε ότι πιστεύουμε στη βλακεία του, γιατί θα ήταν παρατραβηγμένο να το κάνει επίτηδες. Αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο BEST TV, πήγε μέχρι το εξεταστικό κέντρο για να γράψει Χημεία, ωστόσο το υπό εξέταση μάθημα ήταν η Ιστορία. Και επειδή δεν έφτανε το ήδη μεγάλο μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί, εκείνος αποφάσισε να γράψει Μαθηματικά. Ό,τι ήξερε, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Γενικότερα, η σύγχυση που υπήρχε στο κεφάλι του εκείνη την ημέρα φαίνεται σε διάφορα σημεία. Από τη μία το λάθος με τα μαθήματα κι από την άλλη, ότι χαρακτήρισε τα θέματα βατά, λέγοντας «Εδώ έγραψα εγώ». Ναι, Μαθηματικά, όχι Ιστορία…

Εν τω μεταξύ, βάσει ποιων εκφωνήσεων έγραψε;

Τέλος πάντων, το λάθος έγινε και δε διορθώνεται. Ο ίδιος άλλωστε κοιτάει ρεαλιστικά το μέλλον του και σημειώνει για τη σταδιοδρομία του: «Ιχθυοκαλλιέργειες; Κάτι τέτοιο. Πρόβατα στην Πάτμο; Θα δείξει».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται κι άλλο η τιμή του καφέ, σε περίπτωση που δεν ήσασταν αρκετά σκ@τά σήμερα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Περισσότερες οι θέσεις των εισακτέων – Πώς μοιράζονται ανά τμήμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης που είχε συμμετάσχει στο GNTM το 2020!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές σε όλο τον κόσμο ενώνονται υπέρ της Παλαιστίνης με καταλήψεις και διαμαρτυρίες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τα τμήματα που βάζουν δύσκολα στους υποψήφιους αυξάνοντας την ΕΒΕ!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι επιστρέφοντας στην Ελλάδα – Τι είπε για το χασμουρητό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET