ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Πατρών κλείνει τα 55 και ετοιμάζει τρελό παρτάκι με Νατάσσα Μποφίλιου!

Περνάνε καλά εκεί στην Πάτρα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Neopolis Team

19 Νοεμβρίου, 2019

Το Πανεπιστήμιο Πατρών κλείνει αισίως τα 55 χρόνια κι εμείς του ευχόμαστε να τα χιλιάσει!

Μπορεί την ξακουστή φοιτητική ζωή της Πάτρας να μην τη ζούμε από πρώτο χέρι, αλλά έχουμε βρεθεί σε τοπ στιγμές της (πατρινό καρναβάλι για πάντα), ενώ απ’ όσα ακούμε και μαθαίνουμε, ξέρουμε ότι έχει άλλη γλύκα. Κάτι που επιβεβαιώνει και το Πανεπιστήμιο Πατρών που μέχρι και συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου θα προσφέρει στους φοιτητές του, για τα γενέθλια του. Καθόλου άσχημα δεν τους έπεσε!

Όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση, τo πάρτι θα γίνει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου (πολύ καλό ποδαρικό στο νέο μήνα θα λέγαμε), στις 19:30 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος. Εκεί θα γιορτάσουν τα 55 χρόνια προσφοράς του Πανεπιστημίου Πατρών στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού, της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και την υψηλή θέση που κατέχει στην ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα, σύμφωνα με τις εξωτερικές αξιολογήσεις των Τμημάτων, αλλά και τη συνολική εξωτερική αξιολόγηση του Ιδρύματος και την πιστοποίησή του με άριστα σύμφωνα με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης εκπαίδευσης.

Εκτός όμως από την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου και των συνεργατών της Θέμη Καραμουρατίδη (ενορχηστρώσεις) και Γεράσιμο Ευαγγελάτο (επιμέλεια προγράμματος), που θα φροντίσουν να ψυχαγωγήσουν τους φοιτητές (όχι με το «Εν Λευκώ» σίγουρα…), το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης θα περιλαμβάνει ομιλία της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτριας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου, με τίτλο: «Πανεπιστήμιο Πατρών, 55 χρόνια μετά».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, ενώ και για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την προσέλευση, οπότε κοίτα να στήσεις καρτέρι από νωρίς (κατά τις 19.00). 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας ζήτησε το Υπ. Παιδείας για τις πληρωμένες εργασίες στα πανεπιστήμια!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Κατάληψη στο Βιολογικό για καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET