ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 παιχνίδια να κάνεις με τη γλώσσα σου πάνω στο σεξ και να τον ανάψεις για τα καλά!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς με τη γλώσσα του πάνω στο σεξ. Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο σέξι και διεγερτικά σημεία του σώματος. Και είναι γνωστό πως οι άντρες τρελαίνονται με οτιδήποτε περιλαμβάνει δάγκωμα, γλείψιμο ή που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στο στοματικό σεξ. Υπάρχουν πολλές […]

Neopolis Team

5 Οκτωβρίου, 2017

Ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς με τη γλώσσα του πάνω στο σεξ. Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο σέξι και διεγερτικά σημεία του σώματος. Και είναι γνωστό πως οι άντρες τρελαίνονται με οτιδήποτε περιλαμβάνει δάγκωμα, γλείψιμο ή που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στο στοματικό σεξ. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιοχές πάνω στο σώμα του αγοριού σου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου και να κάνεις θαυματάκια.

Αυτά είναι μερικά από τα παιχνίδια που μπορείς να κάνεις με τη γλώσσα σου στο σύντροφό σου και να τον τρελάνεις:

1. Πιπίλισε το αυτί του

Αααααχ άτιμοι, τι με βάζετε να γράφω. Περιττό να πω πόσο σέξι και διεγερτική είναι η περιοχή του αυτιού. Τόσο το εξωτερικό μέρος του, από το πτερύγιο έως και τον λοβό, όσο και το εσωτερικό του, με ένα μονάχα άγγιγμα, ψιθύρισμα ή γλείψιμο μπορούν να προκαλέσουν ανατριχίλα που θα διαρκέσει ώρα. Δεν αρέσει σε όλους να «μπαίνει» η γλώσσα σ’ αυτήν την περιοχή, αλλά όσο ξέρουν να το εκτιμούν, περνούν καλά.

2. Γλείψε τα δάχτυλά του

Πάρε ένα δάχτυλο της αρεσκείας σου, είτε δικό σου είτε του συντρόφου σου (προτιμότερο το δεύτερο) και άρχισε να το γλείφεις αισθησιακά ενώ την ίδια στιγμή φρόντισε να έχεις απόλυτη οπτική επαφή μαζί του/της, μην παίρνοντας τα μάτια σου από τα δικά του. Τα δάχτυλα είναι μία άκρως ευαίσθητη περιοχή και το παραμικρό ερέθισμα σε αυτά, εκτιμάται ιδιαιτέρως.

3. Γλείψε/δάγκωσε τα χείλη σου

Ω ναι! Ξέρεις ότι το συγκεκριμένο μπορεί να βγάλει τον καθένα εκτός εαυτού. Μπορείς να γονατίσεις στο πάτωμα και να πάρεις θέση λες και προετοιμάζεσαι να του κάνεις στοματικό κι ενώ παίζεις με το πέος του, ταυτόχρονα τον κοιτάζεις έντονα στα μάτια και γλείφεις ή δαγκώνεις αισθησιακά τα χείλη σου. ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ, ΛΕΜΕ!

4. Γλείψε προκλητικά κάποιο αντικείμενο που να θυμίζει …πέος

Μπορείς κάλιστα να βολευτείς με ένα παγωτό ξυλάκι, με μία μπανάνα ή ακόμη κι ένα γλειφιτζούρι. Καθώς θα κινείς τη γλώσσα σου γύρω γύρω, μέσα – έξω και ούτω καθεξής, κοίταζέ τον όλο νόημα, σα να του λες τι πρόκειται να απολαύσει εντός ολίγων λεπτών. Δε νομίζω να αντέξει και πολύ. Θα σε έχει αρπάξει μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα, ειδικά αν το κάνεις καλά.

5. Πρόσφερέ του το καλύτερο στοματικό της ζωής του

Φυσικά, στο τέλος η κορύφωση. Δημιούργησε σαλάκι και γλείψε δίχως έλεος τους όρχεις του αλλά και την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τη βάση του πέους του. Παράλληλα αν θες να δώσεις την αίσθηση πως κάνεις «βαθύ λαρύγγι», φρόντισε να τοποθετήσεις τη γλώσσα σου στον ουρανίσκο. Έτσι του δίνεις την αίσθηση ότι έχει φτάσει όσο πιο βαθιά γίνεται στο στόμα σου.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET