Τιβί

Ο αγαπημένος του γυναικείου κοινού από το Survivor 2, ξεκινάει δική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Φταίμε εμείς τώρα που υποψιαζόμαστε πως ο ΣΚΑΪ μαζί με χρηματικό ποσό στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε ριάλιτι, υπόσχεται και ενδεχόμενη μελλοντική εκπομπή στο κανάλι; Μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Δόρο Παναγίδη, την Στέλλα Μιζεράκη και τον Πάνο Ζάρλα (ξεχνάμε κάποιον;), ήρθε η ώρα του Γιάννη Δρυμωνάκου για εκπομπούλα. Ο Γιάννης ως […]

Neopolis Team

7 Αυγούστου, 2018

Φταίμε εμείς τώρα που υποψιαζόμαστε πως ο ΣΚΑΪ μαζί με χρηματικό ποσό στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε ριάλιτι, υπόσχεται και ενδεχόμενη μελλοντική εκπομπή στο κανάλι;

Μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Δόρο Παναγίδη, την Στέλλα Μιζεράκη και τον Πάνο Ζάρλα (ξεχνάμε κάποιον;), ήρθε η ώρα του Γιάννη Δρυμωνάκου για εκπομπούλα.

Ο Γιάννης ως γνωστόν συμμετείχε στο δεύτερο Survivor. Μπορεί να μην έφτασε πάρα πολύ μακριά, κατάφερε όμως να γίνει αγαπημένος παίκτης του γυναικείου πληθυσμού και να κατακτήσει μια θέση στην καρδιά τους.

Σε αυτό φαίνεται να ποντάρουν οι ιθύνοντες του καναλιού, αφού αποφάσισαν να τον ρίξουν στη μάχη του τηλεοπτικού ανταγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δρυμωνάκος παρέα με τον διάσημο σεφ, Γιάννη Αποστολάκη, θα ταξιδέψουν σε ακριτικά νησιά, θα αναδείξουν την ομορφιά τους, την μαγειρική τους και τον αθλητισμό.

Ο αθλητής κολύμβησης μίλησε για το νέο του εγχείρημα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου. Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.»

«Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία.

 

FUN ZONE

FOODIES

4Hands: Το νέο smash burger της Αθήνας που ξεχειλίζει sauce και γνώση που πρέπει να δοκιμάσεις!

EVENTS

«Ζω & Τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι» 2024: Μία συναυλία για την Π. Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET