ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Όταν οι παιδικοί μας εφιάλτες παίρνουν ζωή…

Γράφει η Νάσια Ψαριάδη Θα σας πάω αρκετά χρόνια πίσω, όταν ακούγοντας ένα παραμύθι με «κακούς» ή μια τρομακτική ιστορία τρέχαμε στο κρεβάτι των γονιών μας, ανάβαμε όλα τα φώτα για να κοιμηθούμε ή τρυπώναμε κάτω από τα παπλώματα προσπαθώντας να προστατευτούμε από τον καλικάντζαρο, το τέρας στην ντουλάπα και την κακιά μάγισσα! Ο φωτογράφος […]

Default avatar

Guest Author

12 Μαρτίου, 2016

Γράφει η Νάσια Ψαριάδη

Θα σας πάω αρκετά χρόνια πίσω, όταν ακούγοντας ένα παραμύθι με «κακούς» ή μια τρομακτική ιστορία τρέχαμε στο κρεβάτι των γονιών μας, ανάβαμε όλα τα φώτα για να κοιμηθούμε ή τρυπώναμε κάτω από τα παπλώματα προσπαθώντας να προστατευτούμε από τον καλικάντζαρο, το τέρας στην ντουλάπα και την κακιά μάγισσα!

Ο φωτογράφος Joshua Hoffine, που έχει πάθος με τις τρομακτικές εικόνες, αποφάσισε να δώσει ζωή στους παιδικούς αυτούς εφιάλτες με ένα νέο φωτογραφικό project. Ετοιμάσου λοιπόν να ξαναζήσεις κάποιους από αυτούς τους παιδικούς φόβους μέσα από τη δουλειά του..

Για να δημιουργήσει αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποίησε σκηνικά, κοστούμια, μακιγιάζ ειδικών εφέ και σε πολλές από αυτές τις κόρες του ως μοντέλα!!!

Έμπνευσή τους όπως δήλωσε ήταν τα παραμύθια που διάβαζε στις κόρες του πριν κοιμηθούν (δύο από τις οποίες εμφανίζονται και στις φωτογραφίες). Όπως λέει ο ίδιος οι κόρες του δεν τρομάζουν ποτέ και είναι πολύ υπερήφανες που συμμετείχαν στη δουλειά του μπαμπά τους.

paidikoi-efialtes1 paidikoi-efialtes2 paidikoi-efialtes3 paidikoi-efialtes4 paidikoi-efialtes5 paidikoi-efialtes6 paidikoi-efialtes7 paidikoi-efialtes8 paidikoi-efialtes9

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET