ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο…

Κάθε φορά που παραπονιέμαι ότι βαριέμαι ακούγεται μια φωνή μέσα στο σπίτι που λέει ”ε τότε αν βαριέσαι, να καθαρίσεις το δωμάτιο σου!”. Και πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιό το νόημα να βγεις από τη βαρεμάρα σου για να καθαρίσεις και να ξεσηκώσεις όλα σου τα πράγματα; Το θέμα είναι να βρεις κάτι διασκεδαστικό να κάνεις, κάτι […]

Neopolis Team

27 Σεπτεμβρίου, 2015

Κάθε φορά που παραπονιέμαι ότι βαριέμαι ακούγεται μια φωνή μέσα στο σπίτι που λέει ”ε τότε αν βαριέσαι, να καθαρίσεις το δωμάτιο σου!”. Και πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιό το νόημα να βγεις από τη βαρεμάρα σου για να καθαρίσεις και να ξεσηκώσεις όλα σου τα πράγματα; Το θέμα είναι να βρεις κάτι διασκεδαστικό να κάνεις, κάτι που θα σε κάνει να σκεφτείς ”ουφ ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό!”. Εγώ πάντως έχω να προτείνω τα παρακάτω:

1. Δες την αγαπημένη σου σειρά. Η’ δες εκείνη που πάντα άφηνες στη μέση. Κάπου εδώ να πω ότι ξεκίνησα το Gilmore Girls και δεν προλαβαίνω να βαρεθώ. Αντιθέτως, ανυπομονώ να τελειώσω οτιδήποτε έχω να κάνω προκειμένου να δω το επόμενο επεισόδιο και το επόμενο και το επόμενο και το επόμενο. Και κάπως έτσι περνούν οι ώρες και οι μέρες (no life δηλαδή).

2. Φτιάξε cupcakes. Η τελευταία μου συνήθεια που έγινε λατρεία! Μπορείς να δημιουργήσεις το οτιδήποτε μέσα στην κουζίνα σου με υλικά που έχεις ήδη – υποθέτω, δηλαδή. Βρες κάποια συνταγή online, ψάξε τα βιβλία μαγειρικής της μαμάς σου, πάρε τη γιαγιά σου να σου δώσει κάποια εύκολη συνταγή ή – τι να γίνει – αυτοσχεδίασε.

blake

3. Μπορείς να οργανώσεις την ντουλάπα σου. Πολύ καλύτερο από το καθάρισμα, πολύ πιο πρακτικό για να κερδίζεις χρόνο κάθε πρωί που θέλεις να ντυθείς για να φύγεις. Ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου δε γίνεται να είναι βαρετό, ασχολείσαι με ρούχα, βρίσκεις χαμένα μπλουζάκια, προβάρεις ντυσίματα – ένας λόγος να εύχεσαι να βαριέσαι συχνά.

4. Πήγαινε μια βόλτα. Ακόμη κι αν δεν έχεις παρέα, μπορείς να κάνεις μια βόλτα μόνη σου. Να πάρεις καφέ ή να ρίξεις μια ματιά στα μαγαζιά, να περπατήσεις στη γειτονιά σου, να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας ή να πας για τρέξιμο. Το να κάθεσαι διαρκώς μέσα στο σπίτι μπορεί να σε τρελάνει, θα νιώθεις σαν άρρωστη μετά αν περνάς άπειρες ώρες στο κρεβάτι και αντί να σε ξεκουράζει αυτό να είσαι σίγουρη ότι θα σε ρίχνει ακόμη πιο πολύ.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου μόνο στο Y-olo.gr!

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET