ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όταν ένας άντρας σε βλέπει σοβαρά, κάνει τα πάντα να είναι μαζί σου. Δεν παίζει με άλλες!

Όταν ένας άντρας αγαπάει, παραμένει πιστός. Αποφασίζει πως τα συναισθήματά του για σένα αξίζουν περισσότερο από μία… ξεπέτα. Δε θα σκεφτεί ποτέ να σε απατήσει, γιατί έχεις πιάσει τέτοια θέση στην καρδιά του που δε μένει χώρος για κάποια άλλη. Για εκείνον είσαι η ομορφότερη γυναίκα και καμία δε συγκρίνεται μαζί σου. Αν το αγόρι […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

9 Μαρτίου, 2018

Όταν ένας άντρας αγαπάει, παραμένει πιστός. Αποφασίζει πως τα συναισθήματά του για σένα αξίζουν περισσότερο από μία… ξεπέτα. Δε θα σκεφτεί ποτέ να σε απατήσει, γιατί έχεις πιάσει τέτοια θέση στην καρδιά του που δε μένει χώρος για κάποια άλλη. Για εκείνον είσαι η ομορφότερη γυναίκα και καμία δε συγκρίνεται μαζί σου.

Αν το αγόρι σου έχει αποφασίσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του δίπλα σου, δε θα του περάσει ποτέ από το μυαλό να φλερτάρει με κάποια άλλη, ούτε για πλάκα ούτε ακόμα κι αν ήξερε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το μάθεις. Επειδή μπορεί να στο αποκρύψει, δε σημαίνει ότι θα το κάνει και πράξη. Ο άντρας που αγαπάει αληθινά, δεν μπορεί να κρύψει πράγματα και να πει ψέματα.

Κι από την στιγμή που δεν έχει αμφιβολία για τη σχέση σας, δεν του είναι δύσκολο να απορρίψει οποιαδήποτε προσπαθήσει να τον βάλει σε πειρασμό, ανακοινώνοντας γεμάτος περηφάνια πως μία είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά και δεν ενδιαφέρεται για καμία άλλη. Όταν ένας άντρας αγαπάει, ξέρει να βάζει τα όρια του και να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι διαθέσιμος, γιατί όταν επιστρέψει σπίτι θα τον περιμένει ένα άτομο, που γι’ αυτόν είναι ο κόσμος όλος.

Αν λοιπόν σε έβλεπε σοβαρά και είχε προσδοκίες για τη σχέση σας, όλοι γύρω του θα ήξεραν πως είστε μαζί!

Δε θα ντρεπόταν να μιλήσει για εσάς, δε θα άλλαζε θέμα όταν η κουβέντα πήγαινε σε εσένα, δε θα έκρυβε τον μεγάλο έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Κυρίως δε θα έδινε την εντύπωση πως είναι ακόμα… ελεύθερος, γιατί σε κάθε ευκαιρία που θα του δινόταν, θα ανέφερε το όνομά σου με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Δε θα φερόταν σαν να ψάχνεται ακόμα και δε θα τραβούσε την προσοχή άλλων γυναικών. Όταν ένας άντρας αγαπάει αληθινά, δεν κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη σου!

Δεν κρύβει τα μηνύματά του κάθε φορά που κοιτάς τυχαία την οθόνη του κινητού του. Δε βάζει το τηλέφωνο του σε λειτουργία πτήσης για να μην έρχονται ειδοποιήσεις ούτε έχει ψεύτικα ονόματα στη λίστα επαφών του. Δεν αλλάζει τον κωδικό του κάθε λίγο και λιγάκι για να μην τον μάθεις ποτέ ούτε κρατάει μυστικά που στέκονται εμπόδιο στη σχέση σας. Γιατί είσαι το άτομο που εμπιστεύεται τα πάντα και για πάντα.

Εάν ενδιαφερόταν πραγματικά για τη σχέση σας, δε θα σκεφτόταν άλλες γυναίκες ενώ είχε εσένα να ξαπλώνεις τα βράδια δίπλα του. Δε θα ντυνόταν εντυπωσιακά όποτε βγαίνατε, για να τραβήξει την προσοχή και τον θαυμασμό άλλων γυναικών ούτε θα τον ενδιέφερε περισσότερο τι σκέφτεται κάποια άλλη όταν το βλέπει παρά τι σκέφτεσαι εσύ όταν είστε μαζί.

Αν σε αγαπούσε πραγματικά, αν σε σεβόταν στ’ αλήθεια, αν τον ενδιέφερες έστω και λίγο, δε θα σε απατούσε για κανένα λόγο. Ούτε συναισθηματικά ούτε σωματικά.

Όταν ένας άντρας αγαπάει πραγματικά μια γυναίκα, του είναι πολύ εύκολο να παραμείνει πιστός. Δεν μπορεί να φανταστεί τα χείλη του να αγγίζουν τα χείλη κάποιας άλλης, γιατί και μόνο στην ιδέα νιώθει αποστροφή. Δεν μπορεί να κάνει σεξ με καμιά άλλη εκτός από εσένα ούτε θα χρησιμοποιήσει δικαιολογίες πως παρασύρθηκε από τις συνθήκες.

Και κυρίως δε θα κάνει ποτέ κάτι που θα σε πληγώσει ώστε να ρισκάρει να καταστρέψει αυτό που με τόσο κόπο χτίσατε μαζί, τη σχέση σας!

Αν λοιπόν σε έβλεπε σοβαρά, δε θα μπορούσε να σε προδώσει ούτε στην σκέψη. Δε θα άντεχε να κάνει θρύψαλα την καρδιά σου και να σε κάνει να νιώθεις λίγη για εκείνον.

Γιατί στα μάτια του θα ήσουν κάτι περισσότερο από αρκετή. Αυτό που έψαχνε σε ολόκληρη τη ζωή του. Και πώς μπορείς να το αφήσεις αυτό να φύγει μέσα από τα χέρια σου…;

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET