ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πόσο ανισόρροποι μπορεί να είστε όσοι χαίρεστε με την ανθρώπινη τραγωδία σε Τουρκία και Συρία;

Τα σκ@τόψυχα σχόλια των οργισμένων Ελλήνων είναι πιο τρομακτικά κι απ' το σεισμό!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

7 Φεβρουαρίου, 2023

Θα έλεγε κανείς πως το μόνο αίσθημα που μπορεί να σου προκαλέσει μια ανείπωτη καταστροφή που μέχρι στιγμής κόστισε τη ζωή σε σχεδόν 5000 ανθρώπους, είναι βαθιά θλίψη. Αμ δε. Τα σόσιαλ μίντια μας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι το ανθρώπινο είδος, και συγκεκριμένα το φασιστοειδές, εμφανίζει μια εντυπωσιακή αντίδραση σε τέτοιες καταστάσεις, που ακόμα και η επιστήμη δυσκολεύεται να εξηγήσει.

Από χθες, παρακολουθούμε σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από τα συντρίμμια και τις εκατόμβες νεκρών που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 7.8 ρίχτερ και ενώ σφίγγεται η καρδιά σου για τον κόσμο που δοκιμάζεται, πρέπει να διαχειριστείς ψυχικά και το γεγονός ότι δίπλα σου ζουν ανθρωπόμορφα τέρατα που εύχονται έναν δυνατότερο σεισμό για να αποτελειώσει τους Τούρκους. Ναι, Τούρκους συγκεκριμένα, γιατί ξαφνικά με τους Σύριους – που έχουν επίσης πληγεί – είναι φιλαράκια. Νερό κι αλάτι όσα έχουν πει/κάνει τόσα χρόνια στους πρόσφυγες, τώρα έχουν έναν μεγαλύτερο εχθρό στη μέση για να βγάλουν το μένος τους.

Στην αποστολή τους αυτή εντοπίζουμε και μπόλικο χιουμοράκι για τη «νύχτα», γιατί ως γνωστόν η φράση ειπώθηκε από κάποιο 5χρονο που ζει σε μια μικρή πόλη της νότιας Τουρκίας, γι’ αυτό και την πληρώνει.

Το κοινό σημείο πολλών ευχούλων εντωμεταξύ, είναι ότι περιλαμβάνουν τη λέξη «Θεός».

Απευθύνονται στο Θεό για να ζητήσουν να υποφέρουν άνθρωποι. Και δεν είναι μικροπρεπείς ή μικρόψυχοι όπως διαβάζω σε κάποια σχόλια. Είναι ψυχάκηδες, μην ντρέπεστε να το πείτε. Είναι σοβαρά προβληματικοί και σαδιστικοί χαρακτήρες, που αν γινόταν, θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και μόνο από τα σχόλια που κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Δείχνουν βαθιά ανισορροπία, που σίγουρα εκφράζεται και σε πράξεις πέρα από λόγια.

Εκτός των άλλων, είναι τρομακτικό να ξέρεις ότι δίπλα σου κυκλοφορούν τέτοια άτομα. Άτομα που βλέπουν βίντεο με μωρά και μικρά παιδιά να ανασύρονται από τα ερείπια και να κάνουν αυτόν τον συνειρμό:

Μερικά ακόμα σχόλια για να ξέρετε τι υπάρχει γύρω σας:

 

Και μια αναδρομή στο μακρινό παρελθόν, για τους λάτρεις της ιστορίας…

Πιστεύω μετά από αυτό να συνήλθατε και να μη στεναχωριέστε για τη γειτονική χώρα, που από χθες είναι κάπως έτσι:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET