ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Θα ραγίσει η καρδιά σου | Βίντεο με οργάνωση που παίρνει το σκυλάκι ενός αστέγου!

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύτηκε στο Facebook ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τους ανθρώπους μιας «φιλοζωικής» οργάνωσης να αρπάζουν ένα σκυλάκι μέσα από τα χέρια ενός αστέγου. Όπως θα δείτε, ο άστεγος κύριος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον …μοναδικό του φίλο, τη στιγμή που και το ίδιο το σκυλάκι γαβγίζει μη θέλοντας να αποχωριστεί […]

Νότης Κουτσούκος

28 Σεπτεμβρίου, 2015

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύτηκε στο Facebook ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τους ανθρώπους μιας «φιλοζωικής» οργάνωσης να αρπάζουν ένα σκυλάκι μέσα από τα χέρια ενός αστέγου. Όπως θα δείτε, ο άστεγος κύριος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον …μοναδικό του φίλο, τη στιγμή που και το ίδιο το σκυλάκι γαβγίζει μη θέλοντας να αποχωριστεί τον κύριό του.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πραγματικά πολύ σκληρές, έχοντας προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή από χιλιάδες χρήστες των social media. Δείτε κι εσείς:

 

βίντεο1

 

Βέβαια, η φιλοζωική οργάνωση που ονομάζεται «Cause Animale Nord» υποστηρίζει πως το βίντεο δε λέει όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με εκείνους, ο άστεγος εκμεταλλευόταν το άτυχο ζωάκι με σκοπό να τον/τους λυπούνται οι περαστικοί και να του/τους αφήνουν περισσότερα χρήματα. Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και η εξής φωτογραφία:

 

φωτο1

 

Στη συνέχεια, η οργάνωση αναφέρει το γεγονός πως το σκυλάκι ήταν άρρωστο και είχε ανάγκη από κτηνιατρική περίθαλψη την οποία ο άστεγος δεν του την προσέφερε. Μάλιστα, η «Cause Animale Nord» ενημέρωσε πως το κατοικίδιο βρίσκεται πλέον καλά στην υγεία του και διαθέσιμο για υιοθεσία μοιραζόμενη με τους χρήστες του Facebook το παρακάτω βίντεο:

 

βίντεο2

 

Παρόλα αυτά, ο άστεγος δεν πτοείται και συνεχίζει τις προσπάθειές του να διεκδικήσει την επιμέλεια του κατοικιδίου. Όπως αναφέρει στο παρακάτω άλλωστε, έχει τα έγγραφα στη διάθεσή του που αποδεικνύουν πως το σκυλάκι του ανήκει…

 

βίντεο3

 

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πιστέψω προσωπικά. Ωστόσο, οι εικόνες του πρώτου βίντεο δεν μπορούν να φύγουν από το μυαλό μου. Κάποια στιγμή πάντως, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ως άνθρωποι πως τα λάθη και σκληρότητα δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με …νέα λάθη και νέες σκληρές συμπεριφορές. Πολύ απλά, επειδή αυτή η τακτική έχει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET