ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Μετατίθεται η έναρξη της εξεταστικής για τις 3/2 – Ποιο το νέο πρόγραμμα!

Ας το δούμε θετικά, παραπάνω χρόνος για διάβασμα.

Neopolis Team

27 Ιανουαρίου, 2022

Με τούτα και μ’ εκείνα, η εξεταστική δεν έμεινε ανεπηρέαστη, και γενικότερα η τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφού πολλά πανεπιστήμια έκλεισαν για τις ημέρες της κακοκαιρίας κι αναγκάστηκαν να κάνουν κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμά τους.

Μεταξύ αυτών και το ΟΠΑ, το οποίο ανακοίνωσε τη μετάθεση της έναρξης της εξεταστικής, με τη νέα ημερομηνία να είναι 3/2/2022. Ενημερώνει ακόμα τους φοιτητές του ότι τα αυριανά μαθήματα (28/1) θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως εφόσον είναι δυνατό, ενώ τα αναπληρωματικά που είχαν οριστεί για το διάστημα Δευτέρα 24/1 – Τετάρτη 26/1, θα μεταφερθούν για Δευτέρα 31/1 έως και Τετάρτη 2/2.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

α. Εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Παρασκευής 28/1/2022 θα διεξαχθούν, εφόσον υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους-τις φοιτητές-τριες.

β. Η αναπλήρωση των διαλέξεων των μαθημάτων που αναβλήθηκαν από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Τετάρτη 26/1 θα γίνει με φυσική παρουσία κατά τις ημέρες Δευτέρα 31/1 έως και Τετάρτη 2/2/2022.

γ. Η έναρξη της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022 για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών μετατίθεται για την Πέμπτη 3/2/2022. Οι εξετάσεις των μαθημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τις ημέρες 31/1 έως 2/2 θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί.

Όσο για το νέο πρόγραμμα εξετάσεων, θα το βρείτε ΕΔΩ

Πάντως, τα πανεπιστήμια που αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους είναι αρκετά, και αναμένονται σχετικές ενημερώσεις από το καθένα ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, ΕΜΠ, ΕΚΠΑ, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών, Πάντειο, ΟΠΑ, ΠΑΔΑ, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΠΑΠΕΙ, ΕΛΜΕΠΑ, Παν/μιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών ήταν τα πανεπιστήμια που έκλεισαν τις πύλες τους τις ημέρες αυτές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET