ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ονομαστική χορηγία στο 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin!

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βορείου Ελλάδας υποστηρίζει από την φετινή χρονιά η bwin, ως Ονομαστικός Χορηγός της μεγάλης εκδήλωσης. Στις 14 Απριλίου 2019, χιλιάδες Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενοι στον 14ο Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο- bwin». Αθλητές της “Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών” της bwin καθώς και […]

Neopolis Team

22 Μαρτίου, 2019

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βορείου Ελλάδας υποστηρίζει από την φετινή χρονιά η bwin, ως Ονομαστικός Χορηγός της μεγάλης εκδήλωσης.

Στις 14 Απριλίου 2019, χιλιάδες Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενοι στον 14ο Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο- bwin».

Αθλητές της “Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών” της bwin καθώς και ομάδες των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που υποστηρίζει η εταιρία, θα δώσουν το παρών στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»-bwin, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που αποτελούμε τον ονομαστικό χορηγό σε μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις της Ελλάδας.  Στόχος μας είναι να στηρίζουμε έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό σε όλες τις εκδηλώσεις του. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά σε αθλήματα, ομάδες, αθλητές και αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά η bwin δημιουργεί το δικό της running team, με τη βοήθεια του οποίου θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης .»

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- bwin, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET