ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Gamato είναι ξανά online. Πόσο …γαμάτο;!

Στα χνάρια του PirateBay και το Gamato! Τι κι αν το «κατέβασε» η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις 20 Οκτωβρίου του 2015, περνώντας τις χειροπέδες στον διαχειριστή της δημοφιλούς ιστοσελίδας, το site είναι ξανά στον αέρα, με νέο link! Μπορείτε να το δείτε εδώ: http://thegmtv.org/ και να συνεχίσετε τη διασκέδασή σας από εκεί που την αφήσατε πριν από […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Στα χνάρια του PirateBay και το Gamato! Τι κι αν το «κατέβασε» η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις 20 Οκτωβρίου του 2015, περνώντας τις χειροπέδες στον διαχειριστή της δημοφιλούς ιστοσελίδας, το site είναι ξανά στον αέρα, με νέο link!

Μπορείτε να το δείτε εδώ: http://thegmtv.org/ και να συνεχίσετε τη διασκέδασή σας από εκεί που την αφήσατε πριν από κάποιες εβδομάδες. Μπορεί το site να μην είναι ενημερωμένο στο 100% του ακόμη, σίγουρα όμως θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το γνωστό torrent site λειτουργεί εκ νέου με τον ίδιο διαχειριστή να βρίσκεται από πίσω, ή έχει αναλάβει κάποιο άλλο team. Για νεότερα σε αυτό το κομμάτι, παρακολουθούμε τη σελίδα του Gamato στο Facebook και περιμένουμε σχετική ανακοίνωση – ενημέρωση.

Τέλος, φήμες λένε πως φοιτητές από ολόκληρη την χώρα έχουν ξεχυθεί στους δρόμους πανηγυρίζοντας μιας και οι νύχτες τους αποκτούν ξανά νόημα!

 

HAPPY BODY

10+1 tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις διατροφή χωρίς να τα βρεις σκούρα!

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET