Μουσική

«One World: Together At Home»: Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στο μεγαλύτερο live event!

Κι αυτό χάρη στη Lady Gaga, που το συντόνισε.

Neopolis Team

15 Απριλίου, 2020

Υπό άλλες συνθήκες θα ξέραμε τι θα κάναμε βράδυ Μ. Σαββάτου, ειδικά από τις 12 και μετά (θα κατασπαράζαμε τη μαγειρίτσα #nooot), αλλά φέτος είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Ούτε λίγο κωριό για το καλό, ούτε εκκλησία για άναμα λαμπάδας, ούτε τίποτα απ’ όσα κάνουμε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας βασικά.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται όμως, και ίσως το φετινό να συνέβη για να ακούσουμε τη Lady Gaga και την παρέα της μεγαλοσαββατιάτικα αντί για τη λειτουργία της Ανάστασης. Όχι, δε βγήκε λίστα στο Spotify για τη συγκεκριμένη μέρα με κομμάτια όπως το «Judas» της αγαπημένης ερμηνεύτριας, αλλά ο ΠΟΥ και το Global Citizen συμφώνησαν ότι η ψυχολογία μας χρειάζεται ένα push up και κατέληξαν στο ότι ένα live event θα το κατάφερνε μια χαρά.

Σε συνεργασία λοιπόν με τη Lady Gaga, κανονίστηκε για τις 18 Απριλίου διάσημοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο να ενώσουν τις φωνές τους και να προσφέρουν λίγη διασκέδαση στη μονότονη ζωή μας.

Κυρίως όμως, το «One World: Together At Home» όπως ονομάστηκε, σκοπό έχει να γιορτάσει και να στηρίξει τους ήρωες αυτών των καιρών, τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, καθώς και να συγκεντρώσει λεφτά για το COVID-19 Solidarity Response Fund

Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο θα προβληθεί ζωντανά σε διάφορα αμερικάνικα δίκτυα, ενώ επίσης θα είναι διαθέσιμο σε streaming υπηρεσίες όπως Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, Tencent, Twitch, Twitter και YouTube. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακόμα αν για αυτές τις υπηρεσίες θα ισχύσει επίσης η live μετάδοση. 

Οικοδεσπότες του πάρτι θα είναι οι τρεις μεγάλοι παρουσιαστές βραδινών εκπομπών της αμερικανικής τηλεόρασης, Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon και Stephen Colbert, ενώ μεταξύ των guest ονομάτων είναι οι Alicia Keys, Camila Cabello, Céline Dion, Jennifer Lopez, LL COOL J, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift, Usher, Victoria Beckham, Andrea Bocelli, Chris Martin, David Beckham, J Balvin, John Legend, Maluma, Paul McCartney, Stevie Wonder κ.α. 

https://www.facebook.com/GLBLCTZN/photos/a.321612754601166/2896622787100137/?type=3&theater


Μέχρι στιγμής πάντως, έχουν καταφέρει να συγκεντρωθούν $35 εκατ. για την ενίσχυση του συστήματος υγείας παγκοσμίως με ειδικό εξοπλισμό, ενώ επίσης έχουν γίνει δωρεές σε πολλές χώρες 1,5 εκατ. συνολικά διαγνωστικά τεστ.

Η Lady Gaga βέβαια, τονίζει ότι το event αυτό αποσκοπεί περισσότερο στη διασκέδαση του κόσμου και στην ανάδειξη σεβασμού και υποστήριξης στους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους νοσηλευτές και όλους όσους σχετίζονται με την υγεία. Επειδή λοιπόν το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να είναι λίγο διαφορετικό από όσα έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, ας είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό.

Ας ελπίσουμε λοιπόν η live μετάδοση να ισχύσει και για τις υπόλοιπες streaming υπηρεσίες. *fingers crossed*

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET