ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το είχαμε καταλάβει | Οι selfies κάνουν τις μύτες μας να φαίνονται μεγαλύτερες!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τραβούν καθημερινά selfies, τότε ίσως σε αυτό το άρθρο σου λυθεί μια απορία. Ίσως να έχεις παρατηρήσει πως ορισμένες φορές η μύτη σου είναι κάπως παράξενη, κάπως πιο πλατιά απ’την πραγματικότητα. Ε, υπάρχει εξήγηση γι’αυτό. Το 2017, το 55% των πλαστικών χειρουργών ανέφεραν πως δέχθηκαν ασθενείς που ζητούσαν […]

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2018

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τραβούν καθημερινά selfies, τότε ίσως σε αυτό το άρθρο σου λυθεί μια απορία. Ίσως να έχεις παρατηρήσει πως ορισμένες φορές η μύτη σου είναι κάπως παράξενη, κάπως πιο πλατιά απ’την πραγματικότητα. Ε, υπάρχει εξήγηση γι’αυτό.

Το 2017, το 55% των πλαστικών χειρουργών ανέφεραν πως δέχθηκαν ασθενείς που ζητούσαν χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα τους στις selfies.

Η εντύπωση σχετικά με την εικόνα ωστόσο είναι λανθασμένη μιας και αυτό οφείλεται σε φαινόμενο οπτικής παραμόρφωσης που κάνει τις μύτες να φαίνονται πιο πλατιές. Όσο πιο κοντά στην κάμερα του κινητού, τόσο πιο εμφανές.

Οι ερευνητές πάντως προσπαθούν να καταλάβουν πως γίνεται να σχεδιαστεί μια κάμερα που να βλέπει προς τα εμπρός, έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιους είδους «προβλήματα».

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σήμα κινδύνου από τη Φαρμακευτική ΑΠΘ: «Τα Δημόσια Παν/μια έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα»!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET