ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το είχαμε καταλάβει | Οι selfies κάνουν τις μύτες μας να φαίνονται μεγαλύτερες!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τραβούν καθημερινά selfies, τότε ίσως σε αυτό το άρθρο σου λυθεί μια απορία. Ίσως να έχεις παρατηρήσει πως ορισμένες φορές η μύτη σου είναι κάπως παράξενη, κάπως πιο πλατιά απ’την πραγματικότητα. Ε, υπάρχει εξήγηση γι’αυτό. Το 2017, το 55% των πλαστικών χειρουργών ανέφεραν πως δέχθηκαν ασθενείς που ζητούσαν […]

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2018

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τραβούν καθημερινά selfies, τότε ίσως σε αυτό το άρθρο σου λυθεί μια απορία. Ίσως να έχεις παρατηρήσει πως ορισμένες φορές η μύτη σου είναι κάπως παράξενη, κάπως πιο πλατιά απ’την πραγματικότητα. Ε, υπάρχει εξήγηση γι’αυτό.

Το 2017, το 55% των πλαστικών χειρουργών ανέφεραν πως δέχθηκαν ασθενείς που ζητούσαν χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα τους στις selfies.

Η εντύπωση σχετικά με την εικόνα ωστόσο είναι λανθασμένη μιας και αυτό οφείλεται σε φαινόμενο οπτικής παραμόρφωσης που κάνει τις μύτες να φαίνονται πιο πλατιές. Όσο πιο κοντά στην κάμερα του κινητού, τόσο πιο εμφανές.

Οι ερευνητές πάντως προσπαθούν να καταλάβουν πως γίνεται να σχεδιαστεί μια κάμερα που να βλέπει προς τα εμπρός, έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιους είδους «προβλήματα».

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Μπρόκολο με ψαλίδα έδωσε να δοκιμάσει σε φοιτητή η λέσχη, δεν πήρε θετικό feedback!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET