Έρευνες λένε

Έρευνα κατέληξε ότι οι περισσότεροι serial killers είναι Ταύροι, ώρα να ξεκόψουμε με κάποιους!

Δεν ψηνόμαστε να το διακινδυνεύσουμε...

Neopolis Team

10 Φεβρουαρίου, 2020

Αν θέλετε τη ζωούλα σας, καλό είναι ν’ απομακρύνετε τους Ταύρους από αυτή…

Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις και τόσο στην αστρολογία, την στατιστική ωστόσο, δεν μπορείς να την αμφισβητήσεις. Οπότε, όταν επιστήμονες λένε ότι συμπερασματικά οι περισσότεροι κατά συρροήν δολοφόνοι είναι στο ζώδιο Ταύροι, καλό θα ήταν να μην κάνεις σχέδια ζωής μαζί τους, γιατί δεν ξέρεις πού μπορείς να καταλήξεις. Εκεί που παρουσιάζονταν από τα πιο ήσυχα και έμπιστα παιδιά, τώρα ανήκουν στις κακές παρέες που πρέπει να αποφεύγεις. 

Γενικότερα, οι εγκληματολόγοι θεωρούν ότι οι δολοφόνοι μοιράζονται διάφορα κοινά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, δεν αποτελεί κάποιο νέο αυτό. Ωστόσο, ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιο ρόλο παίζει και η αστρολογία σε όλο αυτό, τώρα το μαθαίνουμε.

Και δύσκολα τον παραβλέπεις τον ρόλο της, από τη στιγμή που στήθηκε έρευνα δύο ολόκληρων ετών από τον Βρετανό συγγραφέα David Jester για να καταλήξει εκεί. Αυτός, για κάποιο δικό του λόγο, σκέφτηκε να βρει τα ζώδια των πιο διαβόητων δολοφόνων των Η.Π.Α και του Η.Β., πράγμα που τον οδήγησε στο παραπάνω συμπέρασμα. Ειδικότερα όμως, ανακάλυψε ότι η πλειονότητα των δολοφόνων της λίστας του, ήταν γεννημένοι μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου.

Μάλιστα, δύο ημερομηνίες που ξεχώρισαν, ήταν 24 Απριλίου και 18 Φλεβάρη – οι περισσότεροι από τους serial killers είχαν τις δύο αυτές μέρες γενέθλια.

Μερικά ονόματα δολοφόνων-Ταύρων είναι:

  • Levi Bellfield (Μάιος 17, 1968)
  • Orville Lynn Majors (Απρίλιος 24, 1961)
  • Robert Black (Απρίλιος 21, 1947)
  • Steve Wright (Απρίλιος 24 1958)
  • Martha Beck (Μάιος 6, 1920)
  • H. H. Holmes (Μάιος 16, 1881)
  • Karla Homolka (Μάιος 4, 1970)

Μπορεί λοιπόν να θεωρείται ότι τα συγκεκριμένα άτομα που φέρουν αυτό το ζώδιο είναι φιλήσυχα, υπομονετικά και να βαριούνται πολύ για να μπουν στη διαδικασία ενός φόνου, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, υπάρχει μια λεπτή γραμμή που τους χωρίζει από την τρέλα. Οπότε είτε τους κρατάτε στη ζωή σας και τους παίρνετε με το μαλακό, είτε τρεχάτε ποδαράκια μου!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET