Αυτές είναι οι νέες «Μάγισσες» και δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες που λατρέψαμε!


Πριν τρεις μήνες γράφαμε για το remake των «Μαγισσών» με ορισμένα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει τότε. Σήμερα, έχουμε πια εικόνα του τι επρόκειτο να παρακολουθήσουμε το ερχόμενο Φθινόπωρο, μιας και το τρέιλερ της σειράς είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό.

Η σειρά που πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 και σημείωσε τεράστια επιτυχία εκείνη την εποχή, επιστρέφει μεν, αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με το σενάριο, το καστ και γενικότερα τα νέα επεισόδια. Οι απόψεις πάντως, είναι μέχρι στιγμής διφορούμενες.

Ακόμη και οι πρωταγωνίστριες του παρελθόντος πάντως, δε φαίνεται να συμφωνούν για το αν βλέπουν με θετικό μάτι ή όχι, την «αναγέννηση» της σειράς. Η Shannen Doherty  για παράδειγμα, η οποία υποδύθηκε την Prue Halliwell από την 1η μέχρι την 3η σεζόν, είναι ανοιχτή και για τη δική της επιστροφή στη μικρή οθόνη. Από την άλλη, η Holly Marie Combs που είχε τον ρόλο της Piper, είναι ξεκάθαρα αντίθετη με ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την καριέρα της.

Όπως και να ‘χει, όπως έγινε γνωστό τις νέες μάγισσες θα υποδυθούν η Melonie Diaz, η Sarah Jeffery και η Madeleine Mantock.

Δείτε και το τρέιλερ:

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET