ΕΛΛΑΔΑ

Γελάμε με τον νέο ΚΟΚ | Οι μούντζες θεωρούνται πλέον παράβαση!

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Σύμφωνα με τον καινούριο ΚΟΚ που λέτε, ως παράβαση θα θεωρούνται οι χειρονομίες, μεταξύ των οποίων και η αγαπημένη μας μούντζα! Έτσι, σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη κάποιου αστυνομικού η ταυτόχρονη χρήση των πέντε δαχτύλων μας, δε θα πρέπει να παραξενευτούμε καθόλου, αν μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι. […]

Neopolis Team

2 Δεκεμβρίου, 2017

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Σύμφωνα με τον καινούριο ΚΟΚ που λέτε, ως παράβαση θα θεωρούνται οι χειρονομίες, μεταξύ των οποίων και η αγαπημένη μας μούντζα! Έτσι, σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη κάποιου αστυνομικού η ταυτόχρονη χρήση των πέντε δαχτύλων μας, δε θα πρέπει να παραξενευτούμε καθόλου, αν μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

Μένει να ξεκαθαριστεί μόνο, αν προσμετρώνται και οι μούντζες των πεζών, κάθε φορά που κάποιος από τους οδηγούς «δε βλέπει» τη διάβαση μπροστά του.

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη πάντως, ο νέος ΚΟΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση μνημονιακή υποχρέωση, αλλά μία κίνηση στην οποία προχώρησε αυτοβούλως η ελληνική Κυβέρνηση, με σκοπό να ελεγχθεί η κατάσταση στους δρόμους.

Διευκρίνησε επίσης, πως τα πρόστιμα της Τροχαίας θα κλιμακώνονται ανάλογα με το εισόδημα του παραβάτη καθώς επίσης και με τις παραβάσεις στις οποίες έχει υποπέσει ο εκάστοτε οδηγός στο παρελθόν.

Τέλος, ο Υπουργός Μεταφορών γνωστοποίησε οτι καταργείται η έκπτωση 50% σε περίπτωση πληρωμής του προστίμου εντός 10 ημερών, κάτι που ίσχυε μέχρι σήμερα.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET