ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Μία μοναδική βραδιά ετοιμάζουν οι Λάργκο την Πέμπτη (21/12) στον Σταυρό του Νότου!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου οι Λάργκο έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του δίσκου “ΛΑΡΓΚΟ” στον ίδιο χώρο, επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση, μελωδία, balkan και παραδοσιακές επιρροές με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές μέσα από το προσωπικό τους ιδιαίτερο μουσικό […]

Neopolis Team

12 Δεκεμβρίου, 2017

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου οι Λάργκο έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του δίσκου “ΛΑΡΓΚΟ” στον ίδιο χώρο, επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση, μελωδία, balkan και παραδοσιακές επιρροές με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές μέσα από το προσωπικό τους ιδιαίτερο μουσικό πρίσμα.

Οι Λάργκο ξεκίνησαν την πορεία τους το 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο χαρακτηριστικός τους ηλεκτρικός ήχος σε συνδυασμό με τις επιρροές από την παράδοση, δημιουργεί ένα δυνατό κράμα ροκ μουσικής. Η ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιώνεται από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την ιταλική λέξη ”Largo”, που είναι ένδειξη του τρόπου παιξίματος ενός μουσικού κομματιού αργά και με μεγαλείο, το οποίο έρχεται σε αντίφαση με τη μουσική τους ένταση.

Η δισκογραφία των Λάργκο το 2016 περιλαμβάνει κομμάτια όπως το «Απ’ την αρχή του κόσμου», τα «Victims of the System», «Κωλοχανείο», «Λόλα να ένα μήλο» και το ορχηστρικό «Ταβέρνα».

Μαζί τους θα είναι οι Dorόs, τέσσερις μουσικοί οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τον αυτοσχεδιασμό και τις δικές τους πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.

Οι Λάργκο με μία μοναδική βραδιά στο club του Σταυρού του Νότου εγκαινιάζουν δυναμικά το τελευταίο και γιορτινό δεκαήμερο της χρονιάς!


Οι Λάργκο είναι:

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου – ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος – ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος – τρομπέτα, φωνητικά
Μανώλης Σταματιάδης – ακορντεόν, synth
Ηλίας Ρότσιας – ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου – τύμπανα
Φίλιππος Φασούλας – κλαρίνο


 ⇒ Πληροφορίες

Εμφάνιση: Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

 

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET