ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός στη Θεσσαλονίκη παρέσυρε φοιτήτρια και την εγκατέλειψε χωρίς βοήθεια!

Κάθε φορά που μαθαίνουμε για ασυνείδητους οδηγούς που χτυπάνε πεζούς και τους παρατάνε αιμόφυρτους στο δρόμο, κρατιόμαστε με δυσκολία να μην ξεκινήσουμε τα κοσμητικά επίθετα. Ειδικό με το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Θεολογικής Σχολής, μας έρχονται στο μυαλό πολλά. Ένας τύπος χτύπησε φοιτήτρια, την οποία και προσπέρασε […]

Neopolis Team

26 Σεπτεμβρίου, 2018

Κάθε φορά που μαθαίνουμε για ασυνείδητους οδηγούς που χτυπάνε πεζούς και τους παρατάνε αιμόφυρτους στο δρόμο, κρατιόμαστε με δυσκολία να μην ξεκινήσουμε τα κοσμητικά επίθετα.

Ειδικό με το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Θεολογικής Σχολής, μας έρχονται στο μυαλό πολλά.

Ένας τύπος χτύπησε φοιτήτρια, την οποία και προσπέρασε μαζί με τον συνοδηγό δίπλα του, και η οποία τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πιστεύουμε στη δύναμη που έχουν τα social media, γι’αυτό πάμε να τον βρούμε όλοι μαζί. 

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της οικογένειας που απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί της.

Αναλυτικά:

«Ξημερώματα Κυριακής 23/09 γύρω στις 04.34, στο ύψος της Θεολογικής Σχολής (Πλατεία Σιντριβανίου) επί της Εγνατίας, φοιτήτρια χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφτηκε στο δρόμο. Η κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Το όχημα ήταν μια BMW M3 E46 χρωματος μπλε σκούρου στην οποία επενέβαιναν δύο άτομα (οδηγός και συνοδηγός) και κινούνταν από τα ανατολικά προς το κέντρο της πόλης. Σας παρακαλούμε αν είδατε κάτι ή γνωρίζετε οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσετε σε εναν από τους παρακάτω αριθμούς : 6974520891, 6932266892 και 6980559577. Κοινοποιήστε το!»

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET