ΕΛΛΑΔΑ

Τελευταίες οδηγίες του ΟΑΣΑ πριν το αυριανό «κλείσιμο» των μπαρών, στο μετρό Συντάγματος!

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των μπαρών εισόδου/εξόδου στο μετρό και τον ΗΣΑΠ, έχει μπει στο τελευταίο της στάδιο. Πιο συγκεκριμένα, οι Συγκοινωνίες Αθηνών εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το επιβατικό κοινό πως οι μπάρες θα «κλείσουν» αύριο, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στον σταθμό του Συντάγματος. Βέβαια, από […]

Neopolis Team

3 Μαρτίου, 2018

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των μπαρών εισόδου/εξόδου στο μετρό και τον ΗΣΑΠ, έχει μπει στο τελευταίο της στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Συγκοινωνίες Αθηνών εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το επιβατικό κοινό πως οι μπάρες θα «κλείσουν» αύριο, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στον σταθμό του Συντάγματος. Βέβαια, από τις 5 έως τις 10 Μαρτίου κι από τις 12 έως τις 14 του ίδιου μήνα, οι πύλες θα παραμένουν ανοικτές στις ώρες αιχμής (6:00 – 10:00 και 15:00 – 19:00). Ταυτόχρονα, η πύλη των ΑμεΑ στον ίδιο σταθμό, που χρησιμοποιείται για τη διέλευση ανθρώπων με ειδικές ανάγκες καθώς κι από ανέργους, θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 14 Μαρτίου, ενώ θα κλείσει την ακριβώς επόμενη μέρα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους σταθμούς, ο προγραμματισμός έχει ως εξής:

Στους σταθμούς: «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι», οι μπάρες θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Μαρτίου).

Στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες έχουν ήδη κλείσει (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει επίσης ανοικτή έως τις 15 Μαρτίου).

– Στο διάστημα μέχρι και τις 15 Μαρτίου, το πιθανότερο είναι να προστεθούν κι άλλοι σταθμοί στην παραπάνω λίστα.

Τέλος, ο ΟΑΣΑ εξέδωσε τις παρακάτω πολύ σημαντικές οδηγίες για το επιβατικό κοινό:

Όλοι οι επιβάτες (συμπεριλαμβανομένων ΑμεΑ κι ανέργων) θα πρέπει να προμηθευτούν τα ηλεκτρονικά τους εισιτήρια το συντομότερο δυνατό.

Τα εισιτήρια ΠΡΕΠΕΙ να επικυρώνονται τόσο κατά την ΕΙΣΟΔΟ όσο και κατά την ΕΞΟΔΟ από τους σταθμούς.

Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος πηγαίνει στον «Άγιο Αντώνιο» όπου οι πύλες είναι ήδη κλειστές, από τον σταθμό της «Αττικής» όπου οι πύλες είναι ακόμη ανοικτές, θα πρέπει να «χτυπήσει» την κάρτα του στην Αττική. Διαφορετικά, δε θα μπορέσει να εξέλθει από τον σταθμό προορισμού του.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET