ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ζουκερμπεργκ θυμήθηκε τα παλιά κι ανακοίνωσε το… Facebook Dating!

Μπορεί ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να βρέθηκε στο εδώλιο προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη μη προστασία προσωπικών δεδομένων εκατομμύρια χρηστών των ΗΠΑ, παρ’όλα αυτά όμως με ανακοίνωσή του προχώρησε σε μια νέα προσθήκη υπηρεσίας στο κοινωνικό μέσο. Συγκεκριμένα το facebook θα ξεκινήσει τη λειτουργία μιας εφαρμογής γνωριμιών για όλες τις […]

Μπορεί ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να βρέθηκε στο εδώλιο προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη μη προστασία προσωπικών δεδομένων εκατομμύρια χρηστών των ΗΠΑ, παρ’όλα αυτά όμως με ανακοίνωσή του προχώρησε σε μια νέα προσθήκη υπηρεσίας στο κοινωνικό μέσο.

Συγκεκριμένα το facebook θα ξεκινήσει τη λειτουργία μιας εφαρμογής γνωριμιών για όλες τις ψυχούλες που δεν βρίσκουν ταίρι. Το Facebook Dating δηλαδή, θα είναι ένας χώρος γνωριμιών που θα επιτρέπει την αναζήτηση μακροχρόνιας σχέσης.

Μετά την ανακοίνωσή του Μαρκ στο συνέδριο της F8 για την ανάπτυξη εταιρειών στην Καλιφόρνια, οι μετοχές της Match Group που κατέχει το περίφημο Tinder, έπεσαν κατά 17%.Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Περισσότεροι από 200 εκατ. άνθρωποι έχουν καταχωριστεί ως ‘ελεύθεροι’ στο facebook, σημείωσε ο Μαρκ, ο οποίος επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως το κοινωνικό μέσα έχει αρχειοθετήσει δεδομένα των 2.2 δις χρηστών του.

Το Facebook Dating θα είναι ανεξάρτητο από το Facebook Messenger ή το WhatsApp και θα προσφέρεται ως υπηρεσία μέσα στην κύρια εφαρμογή Facebook.

«Σχεδιάσαμε αυτή την υπηρεσία με γνώμονα την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια από την αρχή. Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να δουν το προφίλ σας και θα προταθείτε μόνο σε άτομα που δεν είναι φίλοι σας», ανέφερε ο Zουκερμπεργκ. 

Στην υπηρεσία αυτή δεν θα αναφέρεται επίθετο, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμη σε εκείνους που έχουν δηλώσει πως είναι ‘σε σχέση’ ή ‘παντρεμένοι’. Αν πάλι καίγονται να τη χρησιμοποιήσουν θα πρέπει αυτά να τα αλλάξουν, που σημαίνει ότι αν γίνει αντιληπτό από το πραγματικό τους ταίρι τότε προβλέπεται χωρισμός.

Με αυτόν τον τρόπο το Facebook θέλει να στηρίξει τις μοναγαμικές σχέσεις.

Σίγουρα η υπηρεσία γνωριμιών είναι ένα σημαντικό βήμα του Facebook, ωστόσο να πούμε πως το ‘φλερτ’ είναι ζωντανό. Δεν είναι δα και κανά μέσο εκκλησιαστικού προσηλυτισμού που χρειάζεται εφαρμογές για μακροχρόνιες σχέσεις.

Δες την παρουσίαση:

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET