ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Τηλέμαχος «έκλεισε» τις σχολές στην Αθήνα | Σε ποια τμήματα δε θα γίνουν μαθήματα;

Ο Τηλέμαχος ήρθε και είδαμε επιτέλους άσπρη μέρα στην Αττική! Για εμάς εδώ στην πρωτεύουσα, ακόμα και το λίγο χιόνι πάνω στα αυτοκίνητα και στις σκεπές, είναι κάτι. Όπως και να ‘χει, μπορεί τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές η κατάσταση να είναι σαφώς καλύτερη, τις πρωινές ώρες όμως υπήρχε παγετός και δυσκολία στις μετακινήσεις. […]

Neopolis Team

8 Ιανουαρίου, 2019

Ο Τηλέμαχος ήρθε και είδαμε επιτέλους άσπρη μέρα στην Αττική!

Για εμάς εδώ στην πρωτεύουσα, ακόμα και το λίγο χιόνι πάνω στα αυτοκίνητα και στις σκεπές, είναι κάτι. Όπως και να ‘χει, μπορεί τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές η κατάσταση να είναι σαφώς καλύτερη, τις πρωινές ώρες όμως υπήρχε παγετός και δυσκολία στις μετακινήσεις.

Έτσι λοιπόν, αρκετές σχολές της Αθήνας ακολουθήσαν το παράδειγμα των Πανεπιστημίων της Βόρειας Ελλάδας που το χιόνι είναι σε άλλα επίπεδα βέβαια, και ανακοίνωσαν αναστολή της λειτουργίας τους για σήμερα 8/1/19.

***Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς***

Αναλυτικά οι σχολές που θα παραμείνουν κλειστές

Η ανακοίνωση της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών:

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμεινει κλειστή σήμερα Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019. 

Στα ίδια πλαίσια κινείται και το Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 8/1/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και εργαστήρια λόγω αδυναμίας πρόσβασης στη Σχολή εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Όπως και το Τμήμα Θεολογίας:

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Σχολή θα παραμείνει σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστή.

Ίδιο σκηνικό και στa Τμήματα Βιολογίας, Μαθηματικών, Χημείας και Φυσικής:

Τα μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2019, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην πρόσβαση στους χώρους. Οι Γραμματείες των Τμημάτων και η Κοσμητεία της Σχολής θα είναι κλειστές.

Επί της ουσίας, όλα τα τμήματα της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου φαίνεται να παραμένουν κλειστά.

Αντίστοιχα, κλειστή και η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ:

Με απόφαση του Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Καθ. Ν. Μαρμαρά, σας ενημερώνουμε οτι σήμερα Τρίτη 08/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν οι διαλεξεις μαθημάτων και τα εργαστήρια για τους σπουδαστές της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Αλλά και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών:

Λόγω της βραδινής χιονόπτωσης στην Αττική, σε αρκετές περιοχές οι μετακινήσεις είναι πολύ δύσκολες. Τα κτήρια μας στο ΕΜΠ είναι ανοιχτά, αλλά για να περιοριστούν οι μετακινήσεις, τα μαθήματα σήμερα δε θα πραγματοποιηθούν.

Όπως και οι Χημικοί Μηχανικοί:

Λόγω των δυσχερών συνθηκών στις μετακινήσεις, εξαιτίας των χιονοπτώσεων σε πολλές περιοχές της Αττικής, αναστέλλονται για σήμερα 8/1/2019 οι εκπαιδευτικές λειτουργίες της Σχολής.

Καθώς και το Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των πιθανών προβλημάτων μετακίνησης από τη χιονόπτωση σε διάφορα σημεία της Αττικής, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα σήμερα (8/1/19).

Αν κρίνουμε από τις παραπάνω ανακοινώσεις, το ΕΜΠ θα παραμείνει κλειστό για σήμερα.

Τέλος, η Οδοντιατρική Σχολή επίσης εξέδωσε ανακοίνωση:

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Οδοντιατρικής Σχολής (Εργαστήρια, Σεμινάρια, Κλινικές), για σήμερα Τρίτη 8.1.2019.

Σε κάθε περίπτωση, για τα τμήματα που δεν αναγράφονται, μπορείτε να καλέσετε τη γραμματεία να σας ενημερώσουν αντίστοιχα, καθώς σε Πάντειο, Παιδαγωγική, Νοσηλευτική και Νομική κάποιοι καθηγητές ήδη ακυρώνουν μαθήματα! 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα 17 Γεωπονικές Σχολές – Στους δρόμους οι φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας ζήτησε το Υπ. Παιδείας για τις πληρωμένες εργασίες στα πανεπιστήμια!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET