Μουσική

Ο Thug Slime συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ύστερα από έλεγχο σε αυτοκίνητο!

Κάποιος πήρε πολύ σοβαρά τους στίχους του «Της αρέσουν οι εγκληματίες»... 🤔

Neopolis Team

13 Μαΐου, 2022

Οι εκπρόσωποι της τραπ έχουν μια αγάπη προς την ανομία – όλοι το ξέρουν αυτό – την οποία εκφράζουν συχνά μέσα από την τέχνη τους. Συνήθως βέβαια ακούμε για κιλά κόκας, ενώ για τα νέα μπλεξίματα του τράπερ Thug Slime ευθύνονται 3 γραμμάρια κάνναβης. Δε νομίζουμε ότι θα αναφέρει αυτή τη λεπτομέρεια στο επόμενο χιτάκι του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, όταν πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο τράπερ στα διόδια της Θήβας, γυρνώντας από live σε γνωστό κλαμπ της Λάρισας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εντοπιστεί ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και να συλληφθεί ο ίδιος και τρία ακόμη άτομα στα πλαίσια του αυτοφώρου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θηβών.

Το ποινικό του μητρώο βέβαια δε θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα, μιας και λίγους μήνες νωρίτερα είχε μπλεχτεί ξανά σε φασαρίες, και συγκεκριμένα σε αιματηρό επεισόδιο σε καφέ του Κολωνού στις 9/11/2021. Ο Thug Slime ήταν ένας από τους δράστες, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή από το τριμελές πλημμελειοδικείο.

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET