Τιβί

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίνας Πήχου που έχασε τη ζωή του στην Ικαρία!

Όσοι παρακολουθήσατε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και την αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου από την ομάδα των Μαχητών, ίσως να συγκινηθήκατε, ίσως και όχι. Η Μαρίνα αποτελεί πια παρελθόν απ΄το παιχνίδι επιβίωσης, φεύγοντας όμως αποκάλυψε τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή. «Είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου. Αυτή τη στιγμή δεν […]

Δήμητρα Πραντάλου

15 Φεβρουαρίου, 2018

Όσοι παρακολουθήσατε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και την αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου από την ομάδα των Μαχητών, ίσως να συγκινηθήκατε, ίσως και όχι. Η Μαρίνα αποτελεί πια παρελθόν απ΄το παιχνίδι επιβίωσης, φεύγοντας όμως αποκάλυψε τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή.

«Είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή και απλά για εμένα έπρεπε να κλείσει ένας όμορφος κύκλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ θα ‘θελα να του πω. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω. Έχω πάρα πολλή θετική ενέργεια και δεν το βάζω κάτω. Θέλω μόνο να ‘ναι περήφανος».

Ο Θάνος Γκιτέρσος είναι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του το περασμένο καλοκαίρι στην Ικαρία από πνιγμό. Βρισκόταν σε διακοπές με την Μαρίνα Πήχου, η οποία είδε με τα μάτια της τον 32χρονο πρωταθλητή του Kick Boxing να χτυπάει σε βραχώδη περιοχή μετά από ορμητικό κύμα που τον παρέσυρε.

O Γκιτέρσος καταγόταν από την Αγρελιά Τρικάλων, ήταν επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει και δικιά του σχολή. Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ στον χώρο των μαχητικών αθληματών και φυσικά στη σύντροφό του.

Μάλιστα, ο Θάνος Γκιτέρσος εκτός από σύντροφος της Πήχου ήταν και πολύ καλός φίλος με τον Κωνσταντίνο Οροκλό, ο οποίος συμμετείχε στο Nomads του ANT1. O ίδιος είχε δήλωσει:

«1η Αυγούστου, ενώ εγώ έτρεχα στον ΑΝΤ1 για ραντεβού και τέτοια, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους… πνίγηκε στην Ικαρία! Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος. Ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά».

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Το Παπακαλιάτης supremacy έφτασε ως το ABC News χάρη στη διεθνή επιτυχία του «Μαέστρο»!

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα πάτησε… πόδι στη σκηνική παρουσία – «Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη»!

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET