SPILL THE TEA

Ο Stan δήλωσε ξεκάθαρα πως πέρα από αλήτης είναι και …άνθρωπος. Όπως όλοι μας!

Ο Stan έδωσε συνέντευξη στο πρωινό του ΑΝΤ1 και προς στιγμήν πιστέψαμε όλοι πως πρόκειται για την μετενσάρκωση της Άντζελας Δημητρίου. Καμία άλλη περσόνα της ελληνικής σόουμπιζ, δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τόσες …μπούρδες σε μερικά λεπτά συνομιλίας. Ήρθε ωστόσο ο Στράτος ο Αντιπαριώτης και μας έβαλε όλους στη θέση μας. Υπάρχει μία γενιά παιδιών […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο Stan έδωσε συνέντευξη στο πρωινό του ΑΝΤ1 και προς στιγμήν πιστέψαμε όλοι πως πρόκειται για την μετενσάρκωση της Άντζελας Δημητρίου. Καμία άλλη περσόνα της ελληνικής σόουμπιζ, δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τόσες …μπούρδες σε μερικά λεπτά συνομιλίας. Ήρθε ωστόσο ο Στράτος ο Αντιπαριώτης και μας έβαλε όλους στη θέση μας.

Υπάρχει μία γενιά παιδιών η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου.

Η αρχή έγινε με την άποψη που ο ίδιος εξέφρασε για τα τραγούδια του που έχουν μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά (;): «Όταν γράφεις ένα τραγούδι δεν ξέρεις πώς θα πάει και ποια θα είναι η πορεία του. Νομίζω πως ο κόσμος είναι αυτός που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες. Υπάρχει μία γενιά παιδιών η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου. Η δική μου μουσική άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων, αγάπησαν τα τραγούδια μου και το ποιος είμαι εγώ μέσω των τραγουδιών μου. Είναι κάτι που με έχει σημαδέψει σαν άνθρωπο πλέον»

Όλοι είμαστε άνθρωποι… Καταλαβαίνεις, κι εγώ άνθρωπος είμαι.

Στην πορεία της, η συνέντευξη έβγαλε μερικές ακόμη σπουδαίες ειδήσεις κι αποψαλύψεις. Να για παράδειγμα, μάθαμε για την …ανθρώπινη υπόσταση του Stan. Ποιος να την πίστευε μια τέτοια εξέλιξη, όταν πρωτάκουγε το “Μεγάλωσα μέσα στην αλητεία”: «Καταλαβαίνω ότι πολλοί θέλουν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από μένα, ποιοι είναι αυτοί που είναι μαζί του, πώς κοιμάται, τι ρούχα φοράει, από πού παίρνει τα παπούτσια του, με ποιον μένει, ποιος ζει δίπλα του… Είναι λογικό. Κι εγώ όμως έχω κάθε δικαίωμα να θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή στην άκρη και να συνεχίζω να είμαι ο ίδιος άνθρωπος, όπως με γνώρισαν. Θέλω να έχω ένα βήμα πίσω την προσωπική μου ζωή και ένα βήμα μπροστά την καριέρα μου. Όλοι είμαστε άνθρωποι… Καταλαβαίνεις, κι εγώ άνθρωπος είμαι. Κοιτάω κι εγώ να το προστατεύω. Θεωρώ πως αυτή η δουλειά είναι τόσο όμορφη, όσο και επικίνδυνη. Μπορεί να σε κάψει μέσα σου, σαν άνθρωπο. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινός μπορώ και να έχω όσο πιο ανθρώπινο προφίλ γίνεται. Είμαι άνθρωπος, όπως όλοι αυτοί που μας παρακολουθούν, και κάνω αυτό που αγαπάω».

Ακόμη κι ο Michael Jackson, δεν αρέσει σε όλους.

Αυτό πάντως, οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Ο νεαρός τραγουδιστής από την Πάρο, δε μασάει και δεν πέφτει ψυχολογικά από τις αρνητικές κριτικές. Αντιθέτως, συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά, προσπαθώντας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα: «Είμαι σταράτος. Αν συναντήσω έναν άνθρωπο που έχει πει κάτι για μένα, είμαι ανοιχτός να κάτσω μαζί του να το συζητήσω. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με ανθρώπους που δεν έχουν πολύ καλή άποψη για τον Stan. Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα… Ο Michael Jackson δεν αρέσει σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούν τη μουσική του, δεν ξέρουν καν ποιος είναι. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει αξία για τα εκατομμύρια των θαυμαστών του; Μήπως η μουσική του δεν έχει αγγίξει εκατομμύρια καρδιές; Σημασία έχει πως υπάρχουν άνθρωποι που ακούν τη μουσική μου και τους επηρεάζει κιόλας. Εγώ χαίρομαι που το κάνω αυτό, το βλέπω σαν λειτούργημα. Ο Θεός με ευλόγησε με ένα ταλέντο, να γράφω μουσική. Αυτό ξέρω να κάνω στη ζωή μου καλά… Θέλω να με θυμούνται για τα τραγούδια μου».

Και σε περίπτωση που δε μας πιστεύετε για την ακεραιότητα των λεγομένων του, δείτε και το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής:

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Έχουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών και των βάσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET