SPILL THE TEA

Είσαστε έτοιμοι; Ο Sakis κατεβαίνει στις εκλογές για να φέρει τη ΝΔ πιο κοντά στους νέους!

Όλα καλά θα μας πάνε #δεν

Όλο για εκλογές ακούγαμε κι εκλογές δε βλέπαμε. Να όμως που τελικά πλησιάζει η ρημάδα η εκλογική περίοδος κι εμείς μόνο έτοιμοι δεν είμαστε!

Σε άλλα νέα, τον Μάιο πάμε για διπλές κάλπες όπου θα ρίξουμε την ψήφο μας για τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές. Για τις εθνικές, ιδέα δεν έχουμε, μιας και ο Alexis μας το φυλάει για έκπληξη.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τον κάθε δήμαρχο και περιφερειάρχη που βάζει τα δυνατά του για να ξαναβγεί (μπορεί και όχι) με ασφαλτοστρώσεις, νέους κάδους απορριμμάτων, κλάδεμα δέντρων κι έργα που έπρεπε να έχουν γίνει ήδη, κι από την άλλη τα ψηφοδέλτια γεμίζουν με ονόματα της ελληνικιάς σοουμπίζ, μήπως και πάρουν κανέναν σταυρό παραπάνω.

Έτσι λοιπόν μετά τον Γιώργο Τσαλίκη που κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου, άλλο ένα μεγάλο όνομα της νύχτας αφήνει τις πίστες για τα έδρανα της Βούλης.

Αναφέρομαι στον εθνικό μας ποπ σταρ, Σάκη Ρουβά!

Ντάξει, σαν είδηση δεν είναι και καμία βόμβα μεγατόνων. Από παλιά έχει δείξει ότι ψήνεται να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά ρε συ, δεν περίμενα ποτέ ότι ΟΝΤΩΣ θα κατέβαινε για υποψήφιος. Έλεγα ότι μάλλον μας καυλαντάει ή ότι τα πετάει έτσι, να έχουμε να κουτσομπολεύουμε.

Κοίτα όμως που τελικά θα τον δούμε και σε ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! 

ΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! Από το πάνω ράφι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς με επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στην ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές «παγίδες» που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται πως με αυτήν τη μεταγραφή θέλει να φέρει τον λόγο της ΝΔ πιο κοντά στα μέτρα του νεανικού κοινού.

Έτσι, για να πάρει λίγο τα πάνω της η «ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ, ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΟΥΔΟΥΦΟΥΚΟΥ». Για εσάς δουλεύει ο Κυριάκος, Ρουβίτσες μου! ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΤΕ!

Κι αυτός εδώ ο κύριος, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος που θα ρίξει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην κάλπη τις ερχόμενες εκλογές! Εεμ, έτσι γίνονται οι δουλειές. Παίρνεις έναν σταρ, με έτοιμο το κοινό του και τσεπώνεις τις ψήφους του.

Brace yourselves λοιπόν, γιατί η στιγμή που θα χαρούμε τον Σάκη υποψήφιο με τα μπλε πλησιάζει. Θα το αντέξουμε, όπως έκανε κι εκείνος σε ένα από τα πιο γνωστά του άσματα;

Άντε ίσως δείτε κι εμένα υποψήφιο σε λίγο καιρό!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET