Τιβί

«Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» έρχεται στην ελληνική τηλεόραση, όλα είναι ΠΟΣΙΜΠΟΛ!

Θα πέσει πολύ γέλιο από Σεπτέμβρη, το μόνο σίγουρο!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

5 Αυγούστου, 2019

Ο ΣΚΑΪ αφήνει για λίγο τα ριάλιτιζ, που τελευταία είχαν πάει άπατα, και πιάνει τα τηλεπαιχνίδια. Για την ακρίβεια, πιάνει ΤΟ τηλεπαιχνίδι, εκείνο που είχε παίξει ένα φεγγάρι στo κανάλι του Mega, αλλά πρόσφατα μας απασχόλησε περισσότερο η κυπριακή εκδοχή.

Ο Κρίκος Κρίκου όπως μάθαμε να το λέμε εδώ, μας πρόσφερε πολλές καλές στιγμές τη σεζόν που μας πέρασε. Όχι τόσο επιμορφωτικές όσο θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι γνώσεων, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Αυτές όμως είναι που προκαλούν και μπόλικο γέλιο, γιατί αν ο άλλος στην ερώτηση «η καλωδιωτή γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης στην Ελλάδα συνδέει το Ρίο με το…» δεν απαντήσει Ντεζναέιρο, τότε τι να το κάνεις;

«Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» λοιπόν, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, καθώς σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο. Το καλύτερο κομμάτι αυτού του comeback δε, είναι πως στη θέση της Έλενας Ακρίτα θα δούμε τον Τάσο Τρύφωνος, σαν κεντρικό παρουσιαστή.

Σ’ αυτό το σημείο να του στείλουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς, καθώς θα παρουσιάζει ταυτόχρονα το εν λόγω παιχνίδι και στις δύο χώρες και ξέρουμε ότι απαιτεί κουράγιο και γερό στομάχι κάτι τέτοιο. Και όχι λόγω των πήγαινε – έλα μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου… 

Παρακάτω και η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Καλωσορίσατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο». Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την “αλυσίδα” κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

«Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο; Ρολόι!»

Όλα είναι ΠΟΣΙΜΠΟΛ τελικά σ’ αυτήν τη ζωή, και μια επιθυμία μας έγινε ήδη πραγματικότητα!

Προτού λάβεις συμμετοχή βέβαια, για κάνε ένα quiz για ζέσταμα, να δούμε αν σε παίρνει να βγεις στην τηλεόραση. 

FUN ZONE

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET