fbpx

Αφού μας άφησε κάγκελο, o Penn Badgley επιβεβαίωσε ότι το «You» πάει για 3η σεζόν!


Έχω την εντύπωση πως η δεύτερη σεζόν του «You» δεν ήταν τόσο καθηλωτική όσο η πρώτη, ωστόσο είχε ένα τέλος που μας έστειλε. Δε θα το υποψιαζόμασταν για κανένα λόγο.

Μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, κυκλοφόρησε στο Netflix η τηλεοπτική συνέχεια του «You». Την περιμέναμε με την ανυπομονησία μας να έχει χτυπήσει κόκκινα, ειδικά μετά τις σκόρπιες πληροφορίες που διαβάζαμε από δω κι από κει. Κάποια από αυτά έπεσαν έξω πανηγυρικά σε ορισμένα σημεία και ίσως αυτό είναι που έκανε τα νέα επεισόδια απολαυστικά, κυρίως τα τρία τελευταία.

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο πως η σειρά που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes και σεναριακά προσαρμοσμένη στο Netflix από τους Greg Berlanti (Riverdale) και Sera Gamble (Supernatural), συνεχίζει ακάθεκτη και για την τρίτη της σεζόν, κάτι που κατά την ταπεινή μας άποψη εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Θα μπορούσε να είχε μπει ένα τέλος εδώ κι όχι να συνεχίσουμε σε νέο κύκλο αιματοχυσίας.

Ας μπούμε όμως στο ζουμί, με όσο το δυνατόν λιγότερα spoilers.

Ο Joe μετακομίζει στο Λος Άντζελες μετά τη δολοφονία της Beck και την απειλή της Candace. Αλλάζει το όνομα του σε Will Bettelheim, παίρνοντας τη θέση ενός τύπου που γνώρισε στη νέα του πόλη, αφού τον κλείδωσε στο γνωστό σε όλους μας κλουβί. Κι όμως στο τέλος καταλήγουν φίλοι. Τρελό; Και πού ‘σαι ακόμα…

Όπως γνωρίζαμε από πριν, ο Will βρίσκει τον νέο έρωτα στο πρόσωπο της Love, η οποία τον βρίσκει γοητευτικό, σέξι, αστείο και τον καψουρεύεται τσακ μπαμ. Η Love όμως, δεν είναι σαν τις προηγούμενες κοπέλες του. Είναι διαφορετική κι αρκετά πονηρή για να μην έχει την ίδια μοίρα μαζί του.

Στο Λος Άντζελες λοιπόν, ο Will θέλει να αλλάξει συνήθειες για χάρη της Love. Να σταματήσει τις δολοφονίες, να βγάλει τον καλό του εαυτό κι ως ένα σημείο – ας πούμε οτι – το καταφέρνει. Κάποιες άτυχες στιγμές ωστόσο, πάνε κόντρα στα θέλω του και προφανώς ο καλά κρυμμένος εαυτός του βγαίνει στην επιφάνεια.

Στα δέκα επεισόδια της δεύτερης σεζόν η ιστορία κυλάει αργά. Το κουβάρι ξετυλίγεται σταδιακά, κάτι που οφείλεται και στις πολλές αναδρομές στην παιδική του ηλικία και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην οικογένειά του. Όλα αυτά όμως, μέχρι να φτάσουμε στα τρία τελευταία επεισόδια του κύκλου και να γίνουν όλα… ώπα! Ποιος είδε την Love και δεν τη φοβήθηκε ένα πράγμα.

Το τελευταίο επεισόδιο μας άφηνει ακριβώς εκεί που έπρεπε. Στο νέο του θύμα, που θα γνωρίσουμε στον τρίτο κύκλο. Στη γειτόνισσά του, αλλά και γειτόνισσα της Love. Όμως, στα νέα επεισόδια τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά, αν κρίνουμε από το… λάθος που έκανε ο Penn Badgley σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός καθώς μιλούσε για την τρίτη σεζόν τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη, αποκάλυψε κατά λάθος κάτι πολύ σημαντικό.

Βέβαια, όσοι παρακολουθήσαμε τη δεύτερη σεζόν, μπορούσαμε να μαντέψουμε κατά κάποιο τρόπο τη συνέχεια, οπότε πιο σωστά θα λέγαμε ότι ο Penn επιβέβαιωσε τις σκέψεις μας.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή Entertainment Tonightαποκάλυψε πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε γυναίκα δολοφόνο στη συνέχεια.

Εκείνη δε φαίνεται να είναι αυτό το είδος ανθρώπου. Δε φαίνεται να είναι το ίδιο αρπακτικό. Δεν φαίνεται να είναι… καταλαβαίνετε, τολμάω να πω, στην τρίτη σεζόν – ω Θεέ μου.

ΟΥΨ!

Πριν καλά-καλά σχολιαστεί η δεύτερη σεζόν, η τρίτη βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο. Καλά πάμε!


ΥΓ1: H Candace τι την ήθελε την εκδίκηση;

ΥΓ2: Θέλουμε να χτυπήσουμε τη Love. Ξεκάθαρα!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET