Είναι φοιτητής Νομικής στο ΕΚΠΑ, αλλά τον κέρδισε το μόντελινγκ. Δικαίως!


Ο Okan Boz είναι φοιτητής Νομικής στο ΕΚΠΑ, αλλά ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει ως το μοντέλο με το ξεχωριστό στυλ, τις πολλές φωτογραφίσεις αλλά και τις διεθνείς πασαρέλες. Συνεργάζεται με το πρακτορείο ACE Models, αλλά παράλληλα και με τα έδρανα της σχολής, παίζει μπάσκετ στην ομάδα Οίον Αγίου Στεφάνου.

Ο 21χρονος, σαν νέος της εποχής, τρελαίνεται για την μουσική και του αρέσει να μιξάρει RNB και hip-hop μουσικές με το nickname Greek God.

Άκουσε εδώ:

 

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε δηλώσει ότι ήθελε ένα καλύτερο μέλλον για εκείνον και την οικογένειά του και απ’ότι φαίνεται τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, είχε πει:

«Τη χρονιά που τελείωνα το σχολείο στην Ξάνθη κι έπρεπε να δώσω εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, έβαλα τα δυνατά μου έχοντας ως μόνη σκέψη ότι πρέπει να μπω σε κάποια σχολή προκειμένου να έχω ένα καλύτερο μέλλον. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα να ξεπληρώσω στους γονείς μου όλα αυτά που επί χρόνια έκαναν για μένα».

Αν πάντως κορίτσια θέλετε να τον πετύχετε κάπου έξω, τότε πρέπει να σας πω ότι συχνάζει για ποτό στο Dalliance House της Κηφισιάς και ταινία στο The Mall Athens.

Και έτσι για να μιλάμε με χειροπιαστές αποδείξεις, σου αφήνω φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στο instagram του. Δικαίως τον κέρδισαν οι πασαρέλες, κορίτσια.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET