ΕΛΛΑΔΑ

Από οινοχόος… UBERάς | Ο Νικόλας από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» άλλαξε καριέρα!

Αν καμιά μέρα καλέσεις Uber και πετύχεις οδηγό που σου θυμίζει ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου & Ελένης, μη ξαφνιαστείς. Αυτός θα είναι. Ο Στέργιος Νένες, γνωστός και ως “οινοχόος” και ως “Νικόλας”, φαίνεται να έχει κάνει στροφή στα επαγγελματικά του. Μετά τη σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία το 1998 και  έχει καταφέρει να φέρνει νούμερα […]

Neopolis Team

22 Μαρτίου, 2018

Αν καμιά μέρα καλέσεις Uber και πετύχεις οδηγό που σου θυμίζει ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου & Ελένης, μη ξαφνιαστείς. Αυτός θα είναι.

Ο Στέργιος Νένες, γνωστός και ως “οινοχόος” και ως “Νικόλας”, φαίνεται να έχει κάνει στροφή στα επαγγελματικά του. Μετά τη σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία το 1998 και  έχει καταφέρει να φέρνει νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του ΑΝΤ1 όσες φορές και να παίξει σε επανάληψη, δεν είχε τις αναμενόμενες προτάσεις.

Επιπλέον, πολλοί ηθοποιοί έχουν δηλώσει κατά καιρούς πως το επάγγελμα τους τραβάει μεγάλα ζόρια και δύσκολα μπορεί να ζήσει κάποιος απ’τα χρήματα του θεάτρου, γι’αυτό και ο Στέργιος Νένες αποφάσισε να ακολουθήσει την εποχή και να γίνει οδηγός στην Uber. 

Αν ποτέ πάντως τον πετύχεις και έχεις χιούμορ, ζήτησε του ένα ποτάκι!

Ιδού και τα αποδεικτικά στοιχεία που εξασφάλισε το Dailymedia:

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET