Μουσική

O ΛΕΞ πάει Λονδίνο για συναυλία και φέρνει κι εκεί το sold out!

Όπου πάει, πανικός!

Neopolis Team

21 Ιανουαρίου, 2023

Πρώτα η Νέα Σμύρνη, μετά το Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη, τώρα ήρθε η σειρά του Λονδίνου να καεί!

Ο ΛΕΞ ταξιδεύει ως την Αγγλία για να ραπάρει και το κοινό του είναι τόσο ψημένο, που έκανε κι αυτή τη συναυλία sold out. Το Σαββατό 25 Φεβρουαρίου, ο ράπερ θέλει να γράψει ιστορία και στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου, μαζί με τους Dof Twogee και Squeezy Ank που θα βρεθούν στο stage.  

Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο του sold out στην πόλη, ο ΛΕΞ επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ ‘Metro’ για να ενώσει αδέρφια της ξενιτιάς, ή ακόμα και για να φέρει τους οπαδούς του από Ελλάδα μέχρι το Λονδίνο μόνο και μόνο για το live του. ΛΕΞ είναι αυτός.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από τα τέλη Δεκέμβρη, ενώ στις 6 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι πωλήθηκαν και όποιος τυχερός πρόλαβε, πρόλαβε. Οι άτυχοι από την άλλη – οι οποίοι όπως διαβάζουμε στα σχόλια, έχουν κλείσει αεροπορικά και κατάλυμα, αλλά δεν πρόλαβαν τα εισιτήρια – έχουν ξεκινήσει ένα κυνήγι θησαυρού, με τη διοργάνωση να συμπληρώνει πως: «Ελέγχουμε τις επιλογές μας και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα με παραπάνω πληροφορίες». Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αδέρφια.

FUN ZONE

Τιβί

Survivor: «Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα και το Twitter τα πήρε άσχημα!

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειεύεται και φέρνει αύξηση τιμής για όσους μοιράζονται κωδικούς!

Τιβί

O Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα μπει στο Survivor!

Τιβί

Το «Έτερος Εγώ» τελειώνει, αλλά ο Τσαφούλιας ξέρει ήδη με τι θα επιστρέψει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET