Είναι viral

Ο Κέβιν έμεινε ξανά «Μόνος στο Σπίτι» και θέλουμε τα παιδικά μας Χριστούγεννα πίσω!

O Κέβιν ΜακΚάλιστερ είναι home alone ξανά, αυτήν τη φορά όντας σχεδόν 40 χρονών, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε και τόσο για αμέλεια γονέων. Μπορούμε να μιλήσουμε όμως για απόλυτη ταύτιση! Γιατί κακά τα ψέματα, κάπως έτσι βλέπουμε όλοι τον εαυτό μας σε 10-20 χρόνια.  Ο Κέβιν λοιπόν, κάνει τώρα τη σωστή ευχή (πώς αλλάζουν τα […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

20 Δεκεμβρίου, 2018

O Κέβιν ΜακΚάλιστερ είναι home alone ξανά, αυτήν τη φορά όντας σχεδόν 40 χρονών, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε και τόσο για αμέλεια γονέων.

Μπορούμε να μιλήσουμε όμως για απόλυτη ταύτιση! Γιατί κακά τα ψέματα, κάπως έτσι βλέπουμε όλοι τον εαυτό μας σε 10-20 χρόνια. 

Ο Κέβιν λοιπόν, κάνει τώρα τη σωστή ευχή (πώς αλλάζουν τα πράγματα, ε;) και ξεμένει πάλι στο σπίτι, ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια ταξιδεύει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Ωστόσο, με τα χρόνια να έχουν περάσει και την τεχνολογία να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα, αυτήν τη φορά είναι πιο προετοιμασμένος κι αντί να κουράζεται να οργανώσει και να εφαρμόσει το σχέδιο επιβίωσης κι εξόντωσης των ληστών, τα αναθέτει όλα στο Google Assistant.

Από ό,τι κατάλαβες, πρόκειται για διαφημιστικό spot της Google διάρκειας ενός λεπτού και όχι για κάποιο remake της ταινίας.

Αλλά ακόμα και σ’ αυτό το τόσο μικρό χρονικό διάστημα, καταφέρνει να σε βάλει στο κλίμα. Το σπίτι παραμένει ίδιο κι απαράλλαχτο κυριολεκτικά, με μοναδικές προσθήκες να αποτελούν κάτι γκατζετάκια, με τα οποία κάνει τη ζωή του ευκολότερη ο Κέβιν. Και αυτό είναι όλο!

https://www.youtube.com/watch?v=xKYABI-dGEA

Μπορούμε να πούμε ότι παρά τα όσα χρόνια πέρασαν, δεν έχουν αλλάξει και πολλά στη ζωή του. Όπως φαίνεται και στο βιντεάκι, συνεχίζει να τρώει το mac n’ cheese του αλλά και να παραγγέλνει τις πίτσες του πού και πού, να χοροπηδάει στο κρεβάτι των γονιών του και να μη θέλει πολλά-πολλά με το υπόγειο του σπιτιού. Με λίγα λόγια, βιώνει με τον ίδιο τρόπο τηνεγκατάλειψη, απλώς λίγο πιο χαλαρά και όχι τόσο μοναχικά θα λέγαμε, χάρη στο Google Assistant.

Πέρα από το παραπάνω βίντεο όμως, η Google μοιράστηκε μαζί μας και τα bts, με τον Μακόλει Κάλκιν να κάνει κάποιες δηλώσεις:

Ήταν ενδιαφέρουσα η επιστροφή αυτή. Έγινε πολύ καλή δουλειά στη διακόσμηση και οι λήψεις ήταν όλες πολύ πετυχημένες κι ακριβείς. Ελπίζω ο κόσμος να το γουστάρει πραγματικά.

https://www.youtube.com/watch?v=oeiJDTWxlM0&t=3s

Εμείς πάντως το γουστάραμε πολύ και μιας και μας το θύμισε, έχουμε να (ξανα)δούμε κι ένα Μόνος Στο Σπίτι απόψε το βράδυ!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET