SPILL THE TEA

O Κέβιν από το «Μόνος στο Σπίτι» μόλις έγινε μπαμπάς, μια κρίση ηλικίας την πάθαμε!

Τι εννοείς ότι δεν είναι πια το μικρό παιδάκι που γνωρίσαμε;

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

13 Απριλίου, 2021

Ο Macaulay Culkin θα είναι πάντα στο μυαλό μας αυτός ο σατανικός ξανθός μπόμπιρας του Home Alone, που τα έβαλε με τους δύο wannabe ληστές του σπιτιού του και τους κατέστρεψε τα σχέδια με τις παγίδες του.

Ωστόσο, η πραγματικότητα έρχεται να μας το χαλάσει και να μας υπενθυμίσει ότι από τα 90’s – όταν και προβλήθηκε η ταινία που αποτελεί συνώνυμο των Χριστουγέννων μας μέχρι και τώρα – έχουν περάσει κάααμποσα χρόνια, τα οποία φαίνονται ξεκάθαρα πάνω μας και στα πρόσωπα με τα οποία μεγαλώσαμε. Που σημαίνει παιδιά, ότι ο 10χρονος τότε Kevin, σήμερα είναι 41, ενώ πλέον δηλώνει και πατέρας ενός αγοριού.

Πώς σας άρεσε αυτό; Νιώσατε αρκετά μεγάλοι; 

Ο ίδιος λοιπόν, όχι μόνο δεν είναι πια παιδί, όπως επιμένει το μυαλό μας να τον θυμάται, αλλά μόλις απέκτησε ένα με τη σύντροφό του Brenda Song. Άλλο σοκ αυτό εντωμεταξύ, μιας και δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά δεν είχα ιδέα ότι η London από το The Suite Life of Zack & Cody είναι με τον Kevin από το Home Alone.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας Changeland όπου συμμετείχαν, αποφασίζοντας να συγκατοικήσουν κι εν τέλει να δημιουργήσουν οικογένεια. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο πριν μία εβδομάδα (στις 5 Απριλίου), ενώ αποφάσισαν να τον ονομάσουν Dakota, προς τιμήν της αδερφής του Culkin που πέθανε το 2008.

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες εικόνες του ίδιου που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγα χρόνια, μας είχαν δώσει την εντύπωση ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στη ζωή του και τα θέματά του με τον εθισμό τον έχουν καταπιεί. Βλέπουμε όμως ότι έχει κάνει μια μεγάλη στροφή πλέον και ειλικρινά ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.

Παρότι όμως δηλώνουμε χαρούμενοι για τις εξελίξεις στη ζωή του, βαθιά μέσα μας μας έχει πιάσει το παράπονο. Όχι απέναντί του, αλλά στο χρόνο. Πολύ τρέχεις, φίλε μου, λίγο ώπα κάπου!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET